Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

01 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ESTEE LAUDER REVITALISING ANTI-AGE ΕΦΤΑΣΕ

Η σειρά της Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging είναι μια επαναστατική συλλογή, με συνθέσεις πολλαπλών δράσεων....

Η σειρά της Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging είναι μια επαναστατική συλλογή, με συνθέσεις πολλαπλών δράσεων. Διαισθάνεται και ανταποκρίνεται στις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες του δέρματος – και μειώνει δραστικά την εμφάνιση των κυρίων σημαδιών γήρανσης. Και τώρα, η δύναμη αυτής της συλλογής έρχεται σε μια ιδιαίτερα ελαφριά σύνθεση: την νέα Revitalizing Supreme Light Global Anti-Aging Creme Oil-Free.
Με την επαναστατική IntuiGen Technology™, αυτή η κρέμα πολλαπλών δράσεων βοηθά στην αναζωογόνηση της φυσικής ιδιότητας του δέρματος να αντιστέκεται στα κύρια σημάδια γήρανσης, προσαρμόζοντας και στοχεύοντας στις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες του. Η εμφάνιση κυρίων σημείων γήρανσης – γραμμές, ρυτίδες, απώλεια σφρυγηλότητας, θαμπάδας και αφυδάτωσης – είναι σημαντικά πιο μειωμένα. Η νέα κρέμα είναι μη λιπαρή και ρυθμίζει την λιπαρότητα, ενώ συγχρόνως βοηθά στην μείωση της εμφάνισης των πόρων, αφήνοντας την επιδερμίδα ελαφριά ενυδατωμένη και άνετη, πιο απαλή, σφριγηλή, φωτεινή και αναζωογονημένη.

Η ελαφριά, πολλαπλής δράσης σύνθεση παρουσιάζει την επαναστατική τεχνολογία IntuiGen Technology™ που υποστηρίζει την φυσική NRF2 του δέρματος, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη. Το βασικό συστατικό Brown Algae (Laminaria Saccharina Extract), ένα ισχυρό εκχύλισμα άλγης, βοηθά στην ρύθμιση της επιπλέον λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων με τον χρόνο. Η τεχνολογία Repair Optimizing Technology, προηγμένη τεχνολογία Σιρτουινών, προσφέρει στο δέρμα τον επιπλέον χρόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει τις φυσικές επιδιορθωτικές του ιδιότητες.

Ιδιαίτερα ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση, η ΝΕΑ Revitalizing Supreme Global Anti-Aging αναζωογονεί την φυσική άμυνα του δέρματος στα πολλαπλά σημάδια γήρανσης – γραμμές, ρυτίδες, έλλειψη σφριγηλότητας και αφυδάτωσης – για μια πιο σφριγηλή, απαλή και φωτεινή εμφάνιση. Θρέφει το δέρμα έτσι ώστε να αισθάνεται ελαφριά ενυδατωμένο και άνετο, ενώ η λιπαρότητά του ρυθμίζεται και η εμφάνιση των πόρων μειώνεται.

INFO: Τα προϊόντα Estee Lauder θα τα βρείτε σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-suncare-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Κεφάλαιο «Αντηλιακά»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-enudatikesmexrwma-beauty-july23

13 Ιουλίου 2023

Ενυδατικές κρέμες με χρώμα: Ανάλαφρη κάλυψη για το καλοκαίρι

Περισσότερα

2 / 4
alist-summerbeautyproducts-july23

13 Ιουλίου 2023

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιρινού σας νεσεσέρ

Περισσότερα

3 / 4
alist-selftan-beauty-june23

20 Ιουνίου 2023

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: 5 top προϊόντα self tan

Περισσότερα

4 / 4