Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

01 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ESTEE LAUDER REVITALISING ANTI-AGE ΕΦΤΑΣΕ

Η σειρά αντιγήρανσης Estée Lauder Revitalising Anti-Age έφτασε

Η σειρά της Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging είναι μια επαναστατική συλλογή, με συνθέσεις πολλαπλών δράσεων....

Η σειρά της Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging είναι μια επαναστατική συλλογή, με συνθέσεις πολλαπλών δράσεων. Διαισθάνεται και ανταποκρίνεται στις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες του δέρματος – και μειώνει δραστικά την εμφάνιση των κυρίων σημαδιών γήρανσης. Και τώρα, η δύναμη αυτής της συλλογής έρχεται σε μια ιδιαίτερα ελαφριά σύνθεση: την νέα Revitalizing Supreme Light Global Anti-Aging Creme Oil-Free.
Με την επαναστατική IntuiGen Technology™, αυτή η κρέμα πολλαπλών δράσεων βοηθά στην αναζωογόνηση της φυσικής ιδιότητας του δέρματος να αντιστέκεται στα κύρια σημάδια γήρανσης, προσαρμόζοντας και στοχεύοντας στις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες του. Η εμφάνιση κυρίων σημείων γήρανσης – γραμμές, ρυτίδες, απώλεια σφρυγηλότητας, θαμπάδας και αφυδάτωσης – είναι σημαντικά πιο μειωμένα. Η νέα κρέμα είναι μη λιπαρή και ρυθμίζει την λιπαρότητα, ενώ συγχρόνως βοηθά στην μείωση της εμφάνισης των πόρων, αφήνοντας την επιδερμίδα ελαφριά ενυδατωμένη και άνετη, πιο απαλή, σφριγηλή, φωτεινή και αναζωογονημένη.

Η ελαφριά, πολλαπλής δράσης σύνθεση παρουσιάζει την επαναστατική τεχνολογία IntuiGen Technology™ που υποστηρίζει την φυσική NRF2 του δέρματος, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη. Το βασικό συστατικό Brown Algae (Laminaria Saccharina Extract), ένα ισχυρό εκχύλισμα άλγης, βοηθά στην ρύθμιση της επιπλέον λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων με τον χρόνο. Η τεχνολογία Repair Optimizing Technology, προηγμένη τεχνολογία Σιρτουινών, προσφέρει στο δέρμα τον επιπλέον χρόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει τις φυσικές επιδιορθωτικές του ιδιότητες.

Ιδιαίτερα ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση, η ΝΕΑ Revitalizing Supreme Global Anti-Aging αναζωογονεί την φυσική άμυνα του δέρματος στα πολλαπλά σημάδια γήρανσης – γραμμές, ρυτίδες, έλλειψη σφριγηλότητας και αφυδάτωσης – για μια πιο σφριγηλή, απαλή και φωτεινή εμφάνιση. Θρέφει το δέρμα έτσι ώστε να αισθάνεται ελαφριά ενυδατωμένο και άνετο, ενώ η λιπαρότητά του ρυθμίζεται και η εμφάνιση των πόρων μειώνεται.

INFO: Τα προϊόντα Estee Lauder θα τα βρείτε σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4