Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

23 Νοεμβρίου 2014

NEW ENTRY /
TOM FORD BEAUTY COSMETICS COLLECTION

Δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδέψετε μέχρι το Λονδίνο, το Παρίσι ή τη Νέα Υόρκη για να συναντήσετε τον αποκλειστικό σύμμαχο ομορφιάς,...

Δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδέψετε μέχρι το Λονδίνο, το Παρίσι ή τη Νέα Υόρκη για να συναντήσετε τον αποκλειστικό σύμμαχο ομορφιάς, αφού έρχεται αυτός σε εσάς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο attica στο Golden Hall θα διατίθεται αποκλειστικά η συλλογή μακιγιάζ του Tom Ford, η οποία θα αναδείξει τον πιο λαμπερό εαυτό σας.


Ο Tom Ford επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στην ομορφιά. Η μάρκα TOM FORD BEAUTY αποτελεί μια πολυπόθητη συλλογή καλλυντικών και αρωμάτων, διαμορφωμένη με βάση το προσωπικό του όραμα για την σύγχρονη γοητεία, η οποία χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα και τεχνική. Στον αισθησιακό κόσμο του TOM FORD, η ομορφιά είναι πολυτελής και απτή, ενώ περιλαμβάνει πολυτελή προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά και αρώματα, τα οποία διαμορφώνουν έντονα προσωπικές δηλώσεις του στυλ.Η συλλογή TOM FORD BEAUTY COSMETICS αποτελεί μια άψογα δομημένη «γκαρνταρόμπα» προϊόντων Μακιγιάζ και Θεραπειών για το Δέρμα που έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει λαμπερό χρώμα πάνω στην τέλεια βάση: αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά και φωτεινή επιδερμίδα. Μια πλήρης συλλογή πλούσιων, αισθησιακών αποχρώσεων για τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια· προϊόντα βάσης που τελειοποιούν την επιδερμίδα και θεραπείες υψηλής απόδοσης, που δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και αποτελεσματικότητας. Ο Tom Ford πιστεύει ότι το μακιγιάζ αποτελεί το πιο ισχυρό εργαλείο μεταμόρφωσης. Είτε απαλό και κομψό, είτε προκλητικά τολμηρό, ενισχύει την προσωπική ομορφιά μιας γυναίκας και εκείνη ακτινοβολεί από μέσα της.

INFO: Η συλλογή TOM FORD BEAUTY COSMETICS διατίθεται αποκλειστικά στο πολυκατάστημα attica, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Σας προσκαλούμε να τη γνωρίσετε και να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού για να απολαύσετε ένα private consultation από τις εξειδικευμένες σύμβουλους TOM FORD BEAUTY.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-barbiecore-beauty-august23

29 Αυγούστου 2023

Barbiecore trend: Μακιγιάζ σε ροζ τόνους

Περισσότερα

1 / 4
alist-colouredmascara-beauty-august23

29 Αυγούστου 2023

Trending now: Colored mascara

Περισσότερα

2 / 4
alist-bronzers-beauty-august23

25 Αυγούστου 2023

Bronzer: Το «καλοκαιρινό» προϊόν μακιγιάζ που χρειάζεστε όλο το χρόνο!

Περισσότερα

3 / 4
alist-waterproofmakeup-aug23

22 Αυγούστου 2023

Αδιάβροχο μακιγιάζ: Προϊόντα που αντιστέκονται στην υγρασία, τον ιδρώτα και το νερό

Περισσότερα

4 / 4