Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

17 Σεπτεμβρίου 2014

MASCARA GRANDIOSE: H LANCOME ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Mascara Grandiose: H Lancôme δημιουργεί μια μάσκαρα νέας γενιάς

Αδιαμφισβήτητος ηγέτης και ειδικός στις μάσκαρα, η Lancôme δημιουργεί για άλλη μία φορά μια μοναδική στιγμή....

Αδιαμφισβήτητος ηγέτης και ειδικός στις μάσκαρα, η Lancôme δημιουργεί για άλλη μία φορά μια μοναδική στιγμή. Σε μια κοινωνία που ο χρόνος αποτελεί σπάνια πολυτέλεια και σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο, όπου η γυναίκα αναζητά το νέο αποκλειστικό αξεσουάρ που θα τελειοποιήσει την ομορφιά της, η Lancôme αναδιαμορφώνει και ανανεώνει τους κώδικες αυτού του πολυαγαπημένου προϊόντος μακιγιάζ. 

Η Lancôme δημιουργεί μια μάσκαρα νέας γενιάς που συνδυάζει το 1ο επαναστατικό απλικατέρ “Λαιμός-Κύκνου™” που διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με ένα βουρτσάκι υψηλής τεχνολογίας. Το απλικατέρ, κοντό και κυρτό, έχει το ιδανικό σχήμα, για να προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις καμπύλες του ματιού με μία κίνηση του καρπού, ενώ το βουρτσάκι τοποθετείται με ακρίβεια κατά μήκος του βλεφάρου, για να ακολουθεί τη φυσική αρχιτεκτονική του ματιού και να φτάνει σε όλες τις βλεφαρίδες, από την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία και από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Μια τολμηρή σχεδίαση που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο μακιγιάζ ματιών.Περισσότερο από ένα καινούριο προϊόν, η Grandiôse αντιπροσωπεύει μια πραγματικά πρωτοποριακή νέα έκδοση της μάσκαρα, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες κάθε γυναίκας με μια απλοποιημένη τεχνική εφαρμογής που προσφέρει πολλαπλά αποτελέσματα – με μόνο μία κίνηση του καρπού!

"Με την αποκάλυψη της Grandiôse, η Lancôme κατακτά το χρόνο, εκσυγχρονίζει και απλοποιεί την εφαρμογή, για να τελειοποιήσει την τέχνη του μακιγιάζ. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η μάσκαρα είναι πραγματικά η καλύτερη φίλη κάθε γυναίκας!" αναφέρει ο Françoise Lehmann, General Manager της Lancôme International για το νέο προϊόν.  

INFO: Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα Lancome στα attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

1 / 4
20220809-atticabeauty_talk-roz_skies

06 Σεπτεμβρίου 2022

Ροζ σκιές ματιών: Το μεγάλο comeback

Περισσότερα

2 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-lipgloss

18 Ιουλίου 2022

Τα πιο λαχταριστά lip gloss για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας

Περισσότερα

3 / 4
20220621-atticabeauty-beautytalk-contouring

07 Ιουλίου 2022

5 συχνά λάθη στο contouring και πώς θα τα αποφύγετε

Περισσότερα

4 / 4