Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

01 Νοεμβρίου 2019

Mascara: Πώς θα βρείτε την ιδανική για εσάς

 Είτε λατρεύετε το έντονο μακιγιάζ είτε στέκεστε στην απέναντι όχθη του natural look, ένα είναι βέβαιο: πως η μάσκαρα δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σας, σε καμία περίπτωση.

Η αναζήτηση της ιδανικής μάσκαρα δεν είναι εύκολη υπόθεση – έχει συμβεί σε όλες μας να επενδύσουμε στη μάσκαρα που αποθέωσε τις βλεφαρίδες της κολλητής μας και να απογοητευτούμε βλέποντας την απόδοση της ίδιας μάσκαρα στις δικές μας βλεφαρίδες. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως συμβαίνει και με τα μαλλιά μας, δεν είναι όλες οι βλεφαρίδες ίδιες, διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος, σχήμα, μήκος, καμπυλότητα, ποιότητα. Αν και στην αγορά υπάρχουν μάσκαρα που συνδυάζουν πολλά προσόντα, το να ξέρετε τον τύπο των βλεφαρίδων σας θα σάς βοηθήσει σίγουρα να βρείτε την ιδανική για εσάς, αν όσες έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν σας έχουν καλύψει απολύτως.

Είτε έχετε λεπτές βλεφαρίδες που χρειάζονται ενίσχυση ή κοντές που ζητούν έξτρα μήκος, υπάρχει μια μάσκαρα εκεί έξω που μπορεί να τις μεταμορφώσει!

1.  Μάσκαρα για μήκος

Αν έχετε κοντές βλεφαρίδες, χρειάζεστε μια μάσκαρα που θα τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Το βουρτσάκι στις μάσκαρα για μήκος είναι συνήθως λεπτό, οι ίνες του είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να θυμίζει χτενάκι ενώ υπάρχουν μάσκαρα που εναποθέτουν ίνες σε κάθε βλεφαρίδα, ενισχύοντας σημαντικά το μήκος αλλά και τον όγκο τους.

Σάς προτείνουμε:

2. Μάσκαρα για όγκο

Θέλετε πιο πλούσιες βλεφαρίδες; Χρειάζεστε μια μάσκαρα για όγκο, το βουρτσάκι της οποίας έχει συνήθως πυκνές ίνες τοποθετημένες έτσι ώστε να αγκαλιάζουν μία μία τις βλεφαρίδες και να τις “γεμίζουν” με πλούσιο χρώμα. Η φόρμουλά της είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερες από μία στρώσεις, ανάλογα με την ένταση του αποτελέσματος που θέλετε.

 Σάς προτείνουμε:

 

3. Μάσκαρα για καμπυλότητα

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα ποιοτικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες είναι απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ- πολύ περισσότερο αν έχετε ίσιες βλεφαρίδες που έχουν ανάγκη από… καμπύλες. Αν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, μπορείτε να το παραλείψετε και να αφήσετε σε μια μάσκαρα για καμπυλότητα να δώσει στις βλεφαρίδες σας το αποτέλεσμα που χρειάζονται.

Σάς προτείνουμε:

 

4. Μάσκαρα Όλα-σε-μία

Αισθάνεστε πως οι βλεφαρίδες σας χρειάζονται... ενισχύσεις σε κάθε επίπεδο; Ρίξτε στο νεσεσέρ σας μία μάσκαρα που καλύπτει μήκος, όγκο και καμπυλότητα, με μία κίνηση!

Σάς προτείνουμε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-nufiko-makigiaz-june24

11 Ιουνίου 2024

Νυφικό μακιγιάζ: Βασικές συμβουλές & must-have προϊόντα

Περισσότερα

1 / 4
alist-sunkissed-makeup-june24

10 Ιουνίου 2024

Sunkissed Glow: Tips & προϊόντα μακιγιάζ για ένα «ηλιοκαμμένο» εφέ στο δέρμα

Περισσότερα

2 / 4
alist-beauty-poudres-mar24

16 Μαΐου 2024

Ποιά είναι η ιδανική πούδρα για το look που θέλετε να πετύχετε;

Περισσότερα

3 / 4
alist-nomakeup-girl-makeup-feb24

19 Μαρτίου 2024

No-makeup makeup & πώς θα το πετύχετε

Περισσότερα

4 / 4