Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

11 Ιανουαρίου 2019

OΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20€

Oι καλύτερες μάσκαρα με λιγότερο από 20€

Ο όγκος στο βλέμμα δεν συνεπάγεται πάντα όγκο και στο πορτοφόλι. Το επιθυμητό μήκος δεν είναι μόνο συνέπεια ενός μακρού αριθμού στον λογαριασμό τραπέζης μας. Ο σωστός διαχωρισμός μπορεί να διαχωρίσει το αποτέλεσμα που θέλουμε από το πόσα χρήματα θέλουμε να ξοδέψουμε. Με απλά λόγια, η τέλεια μάσκαρα μπορεί να είναι πιο οικονομική από όσο πιστεύουμε και μπορεί να γίνει δική μας ακόμη και αν το budget μας είναι μικρό ή απλώς θέλουμε να το επενδύσουμε κάπου αλλού. Εμείς ανακαλύψαμε για εσάς τις καλύτερες mascara της αγοράς που κοστίζουν λιγότερο από 20€ και μας κάνουν να ανοιγοκλείνουμε υπερήφανα τα υπέροχα βλέφαρα μας.

Maybelline, Snapscara με 11,90€
Η νέα άφιξη στην οικογένεια της Maybelline μας έχει ενθουσιάσει για τρεις λόγους: Ο πρώτος είναι η τιμή της φυσικά. Ο δεύτερος είναι τα χρώματά της. (Ο συνδυασμός του πρώτου λόγου με τον δεύτερο μας βοήθησε να αγοράσουμε και τις τρεις!). Ο τρίτος είναι ότι όσο εύκολα εφαρμόζεται, τόσο εύκολα αφαιρείται, απλά μόνο με λίγο χλιαρό νερό! 

Max Factor False Lash Epic Mascara με 13,99€
Το βουρτσάκι αυτό είναι επίτευγμα τεχνολογίας! Δεν αφήνει βλεφαρίδα που να μην πέσει στην παγίδα του! Αν θέλετε τέλειο διαχωρισμό και κάθε βλεφαρίδα υποταγμένη στο χρώμα, εδώ σταματάει η αναζήτηση.  Και super τιμή! 


Nyx Proffesional Makeup,  Super Luscious Mascara με 8.15€
Λατρεύουμε αυτή τη μάσκαρα γιατί εκτός από όγκο και ένταση, θρέφει και τις βλεφαρίδες μας. Είναι σημαντικό να προσφέρουμε και περιποίηση εκτός του εκπληκτικού αποτελέσματος στο βλέμμα μας και όλα αυτά με λιγότερο από 10ευρώ. 


Radiant, Magna Lash Mascara με 15,80€
Δοκιμασμένη, ελεγμένη, τεσταρισμένη. Δεν μας απογοητεύει ποτέ, ακόμα και σε συνθήκες που θα είχε κάθε λόγο να το κάνει. Όσες έχετε βλεφαρίδες που έχουν τάση προς τα κάτω, τότε αυτή η μάσκαρα θα δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα, αλλά και στο κυνήγι του τέλειου οικονομικού προϊόντος. 


Erre Due, Super Volume Mascara με 9,00€
Ο όγκος είναι δύσκολο Project. Σε αυτή τη μάσκαρα ο όγκος συνδυάζεται και με διαχωρισμό και με ένταση, παρόλο που υπόσχεται το πρώτο. Ιδανική επιλογή αν το μακιγιάζ μας έχει πάντα ως βασικό συστατικό τις έντονες βλεφαρίδες. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-setting_sprayd1

26 Οκτωβρίου 2022

Πώς το setting spray διατηρεί αψεγάδιαστο το μακιγιάζ σας;

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-eyeshadow___1

26 Οκτωβρίου 2022

Υγρές σκιές ματιών: Βασικά tips για σωστή εφαρμογή

Περισσότερα

2 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-lips___1

26 Οκτωβρίου 2022

Σαρκώδη Χείλη: 4 Μυστικά που Αξίζει να Ξέρετε |

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-bridal_makeup__2

06 Σεπτεμβρίου 2022

Μακιγιάζ για γάμο: 6 tips απαραίτητα σε κάθε νύφη

Περισσότερα

4 / 4