Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

20 Οκτωβρίου 2014

AROMATICS IN WHITE

AROMATICS IN WHITE

Το νέο Aromatics in White εκφράζει μια γαλήνια αυτοπεποίθηση από ξύλινες νότες, διάφανα πέταλα και ξεστές νότες κεχριμπαριού. Η επιλογή των φυσικών και αγνών συστατικών του δημιουργεί ένα επιτηδευμένο άρωμα που είναι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκο....

Το νέο Aromatics in White εκφράζει μια γαλήνια αυτοπεποίθηση από ξύλινες νότες, διάφανα πέταλα και ξεστές νότες κεχριμπαριού. Η επιλογή των φυσικών και αγνών συστατικών του δημιουργεί ένα επιτηδευμένο άρωμα που είναι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκο.
Το νέο Aromatics in White από την Clinique ξεκινά με μια τολμηρή και αναζωογονητική αίσθηση τραγανού φύλλου βιολέτας μαζί με κεχριμπαρένιο Cistus και πιπέρι Sichuan, που παρασέρνουν αμέσως βαθιά στο άρωμα. Οι νότες καρδιάς του αρώματος εστιάζουν στα διάφανα πέταλα από την καρδιά ροδοπετάλου συνδυασμένα με λουλούδια πορτοκαλιάς και μια πλούσια καρδιά από πατσουλί για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό μίγμα χρωμάτων, αισθήσεων και υφών. Οι νότες βάσης συνδυάζουν ένα μυστηριώδες και αισθησιακό πλέγμα από Amber Gris και Skin Musk με την δελεαστική δύναμη του Benzoin. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ένα αισθησιακό μονοπάτι που δημιουργεί εμμονή και αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί ένα παντοτινό άρωμα ως υπογραφή.

INFO: Ανακαλύψτε το νέο Aromatics in White από την Clinique στα Attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4