Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

12 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΑΡΩΜΑ PRADA CANDY ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!

Το άρωμα Prada Candy είναι χιλιάδες λουλούδια!

Σε λίγες γραμμές, συνοψίζεται η ψυχή του αρώματος, η ενεργητικότητα του, το πάθος του για ζωή. Η αγάπη είναι φτιαγμένη από λουλούδια και μας παρασύρει σε ένα παιχνίδι flirt και αισθησιασμού

"Aν η αγάπη είναι μία πίτα, το άρωμα Candy θέλει ένα επιπλέον κομμάτι. Aν η αγάπη είναι ένα ποτό, το άρωμα Candy παραγγέλνει διπλά ποτά. Και αν η αγάπη είναι ένα λουλούδι, το άρωμα Candy είναι χιλιάδες λουλούδια!"
Σε λίγες γραμμές, συνοψίζεται η ψυχή του αρώματος, η ενεργητικότητα του, το πάθος του για ζωή. Η αγάπη είναι φτιαγμένη από λουλούδια και μας παρασύρει σε ένα παιχνίδι flirt και αισθησιασμού. H γυναίκα Candy είναι περιτριγυρισμένη από χιλιάδες λουλούδια, όπου τα πέταλα τους καλύπτουν το κορμί της. Η φυσική της ομορφιά σου κόβει την ανάσα. Η γυναίκα Candy δεν μπορεί να εκπροσωπείται από ένα κανονικό λουλούδι. Πρέπει να έχει το δικό της λουλούδι όπως το έχει ονειρευτεί. Σπάνιο & εκπληκτικό. INFO: Η σειρά Prada Candy Florale αποτελείται από EDT 30ML, 50ML, 80ML και θα τη βρείτε στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4