Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

03 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΑΡΩΜΑ HYPNOTIC POISON ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΨΕΙ

Ένα μεθυστικό «άνθος του κακού» με αρωματική υπογραφή που μαγεύει. Ένα ακαταμάχητο δηλητήριο, ένα νέο Eau de Parfum με νότες που κυριεύουν και κλονίζουν τις αισθήσεις....

Ένα μεθυστικό «άνθος του κακού» με αρωματική υπογραφή που μαγεύει. Ένα ακαταμάχητο δηλητήριο, ένα νέο Eau de Parfum με νότες που κυριεύουν και κλονίζουν τις αισθήσεις. Το νέο άρωμα, που ακολουθεί το έπος του θρυλικού πλέον Poison του DIOR είναι σαν μια καλλονή βγαλμένη από ποίημα του Μποντλέρ. Το λάγνο στόμα της κρατά τον πειρασμό του απαγορευμένου καρπού. Το άρωμά της είναι μια ανατολίτικη φαντασίωση, μια γλυκιά ενέδρα. Ένα απολύτως διαφορετικό άρωμα που δελεάζει το θήραμά του. Μια απολαυστικά αισθησιακή σύνθεση που αιχμαλωτίζει ηδονικά.

Μέθη των αισθήσεων
Το μεθυστικό δηλητήριο ντύνεται με ένα άρωμα που προκαλεί ζάλη. Ο François Demachy, ο αρωματοποιός του DIOR, επέλεξε να δημιουργήσει για αυτή την αναιδή πλανεύτρα-άρωμα ένα διαβολικά απαλό eau de parfum. Μια σύνθεση που εκπλήσσει με τη ζεστασιά της και οδηγεί το θήραμά της σε έναν ανεμοστρόβιλο ηδονής. Το τελευταίο δηλητήριό του αποκαλύπτει νέες ηδυπαθείς όψεις και παγιδεύει στη μελένια σαγήνη του. Ο François Demachy βλέπει τον κόσμο του Hypnotic Poison ως μια επίδειξη αισθησιασμού και αποφεύγει κάθε καρικατούρα σαγήνης. Για αυτό το νέο eau de parfum προτίμησε να επικαλεστεί τη δύναμη των φυσικών αρμονιών, την ένταση των absolutes λουλουδιών που αγγίζουν τα βάθη της ψυχής. Δεν ήθελε να ωθήσει στα άκρα την αρχική υπογραφή του Hypnotic Poison, αλλά να αναδείξει την εκφραστικότητά του και να δημιουργήσει μια έντονη υπογραφή που δεν υπερτονίζει την αισθησιακή ταυτότητά του.
«Σκέφτηκα το Hypnotic Poison Eau de Parfum περισσότερο με όρους διαφοράς παρά υπερβολής. Η μελένια όψη του ερεθίζει και εθίζει. Είναι ένα άρωμα γεμάτο, με καμπύλες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-summerperfumes-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-summerperfumes23-beauty-june23

12 Ιουνίου 2023

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-mfk-perfumes-may23

30 Μαΐου 2023

Τα Επώνυμα Αρώματα του Οίκου Maison Francis Kurkdjian

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-refillableperfumes-april23

10 Απριλίου 2023

Sustainable Beauty: Refillable Αρώματα

Περισσότερα

4 / 4