Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

03 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΑΡΩΜΑ HYPNOTIC POISON ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΨΕΙ

Το ακαταμάχητο άρωμα Hypnotic Poison θα σας μαγέψει

Ένα μεθυστικό «άνθος του κακού» με αρωματική υπογραφή που μαγεύει. Ένα ακαταμάχητο δηλητήριο, ένα νέο Eau de Parfum με νότες που κυριεύουν και κλονίζουν τις αισθήσεις....

Ένα μεθυστικό «άνθος του κακού» με αρωματική υπογραφή που μαγεύει. Ένα ακαταμάχητο δηλητήριο, ένα νέο Eau de Parfum με νότες που κυριεύουν και κλονίζουν τις αισθήσεις. Το νέο άρωμα, που ακολουθεί το έπος του θρυλικού πλέον Poison του DIOR είναι σαν μια καλλονή βγαλμένη από ποίημα του Μποντλέρ. Το λάγνο στόμα της κρατά τον πειρασμό του απαγορευμένου καρπού. Το άρωμά της είναι μια ανατολίτικη φαντασίωση, μια γλυκιά ενέδρα. Ένα απολύτως διαφορετικό άρωμα που δελεάζει το θήραμά του. Μια απολαυστικά αισθησιακή σύνθεση που αιχμαλωτίζει ηδονικά.

Μέθη των αισθήσεων
Το μεθυστικό δηλητήριο ντύνεται με ένα άρωμα που προκαλεί ζάλη. Ο François Demachy, ο αρωματοποιός του DIOR, επέλεξε να δημιουργήσει για αυτή την αναιδή πλανεύτρα-άρωμα ένα διαβολικά απαλό eau de parfum. Μια σύνθεση που εκπλήσσει με τη ζεστασιά της και οδηγεί το θήραμά της σε έναν ανεμοστρόβιλο ηδονής. Το τελευταίο δηλητήριό του αποκαλύπτει νέες ηδυπαθείς όψεις και παγιδεύει στη μελένια σαγήνη του. Ο François Demachy βλέπει τον κόσμο του Hypnotic Poison ως μια επίδειξη αισθησιασμού και αποφεύγει κάθε καρικατούρα σαγήνης. Για αυτό το νέο eau de parfum προτίμησε να επικαλεστεί τη δύναμη των φυσικών αρμονιών, την ένταση των absolutes λουλουδιών που αγγίζουν τα βάθη της ψυχής. Δεν ήθελε να ωθήσει στα άκρα την αρχική υπογραφή του Hypnotic Poison, αλλά να αναδείξει την εκφραστικότητά του και να δημιουργήσει μια έντονη υπογραφή που δεν υπερτονίζει την αισθησιακή ταυτότητά του.
«Σκέφτηκα το Hypnotic Poison Eau de Parfum περισσότερο με όρους διαφοράς παρά υπερβολής. Η μελένια όψη του ερεθίζει και εθίζει. Είναι ένα άρωμα γεμάτο, με καμπύλες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4