Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

26 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ KILIAN ΑΡΩΜΑ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ;

Τι κάνει το νέο Kilian άρωμα τόσο μοναδικό;

Όσοι γνωρίζουν καλά τον οίκο KILIAN ξέρουν ότι κάθε δημιουργία του είναι μοναδική και κρύβει πίσω της μια ξεχωριστή ιστορία. Καμία νότα δεν είναι τυχαία, καμία επιλογή χρώματος ή υλικού δεν έχει προκύψει έτσι απλά, καμία λέξη ή αίσθηση που συνοδεύει το άρωμα δεν είναι αποτέλεσμα μη μελετημένης προσέγγισης. Κάθε άρωμα αποτελεί μια ιδέα, μια αφήγηση, ένα πέρασμα από τις αισθήσεις στις συναισθήσεις. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το νέο μέλος της αρωματικής οικογένειας του οίκου, το Rolling in Love, ένα άρωμα τόσο ξεχωριστό και διαφορετικό που κάνει το ταξίδι της μάρκας στον κόσμο των αρωμάτων ακόμη πιο συναρπαστικό.

Τι κάνει όμως το νέο KILIAN τόσο ιδιαίτερο;


Οι νότες

Σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Pascal Gaurin, ο Kilian Hennessy πήρε μια εντελώς νέα κατεύθυνση με αυτή τη δημιουργία, διαφοροποιώντας το οσφρητικό του στιλ. Η πρόθεση και των δύο ήταν να γίνει το Rolling in Love ένα "λευκό" άρωμα, συνδυάζοντας διαφορετικές υφές παράλληλα με τα ίχνη που αφήνει το άρωμα, με νότες από σπόρους ιβίσκου, γάλα αμυγδάλου, ίριδα, φρέζια, και musk. Tonka bean, εκλεκτό εκχύλισμα βανίλιας και απόλυτο άρωμα από τουμπερόζα αναμειγνύονται στο δέρμα και συνυπάρχουν με πιο γλυκές νότες χωρίς αρχή και τέλος.

Το μπουκάλι

Για πρώτη φορά, ο οίκος KILIAN παρουσιάζει ένα μπουκάλι σε κόκκινο χρώμα. Παρά το γεγονός ότι το κόκκινο είναι ένα χρώμα γεμάτο πάθος και ένταση, ικανό να απεικονίζει ιδανικά την απόχρωση της αμαρτίας, ο Kilian Henessy δεν το είχε εντάξει στην παλέτα με τα χρώματα που έχουν ντύσει τις μέχρι τώρα προκλητικές δημιουργίες του. Αντίθετα, το κράτησε για το Rolling in Love, για να αναπαραστήσει το πιο αγνό και δυνατό συναίσθημα, αυτό της αγάπης. Μια εκπληκτική απόδοση του χρώματος οδηγεί στην εικόνα του πιο εντυπωσιακού κόκκινου που έχουμε συναντήσει τελευταία και συνδυάζεται άψογα με χρυσές λεπτομέρειες που προσδίδουν στο μπουκάλι μια εκλεπτυσμένη και πολυτελή διάσταση. Το εντυπωσιακό φινάλε του design γράφεται με τα σχέδια της ασπίδας του Αχιλλέα που ντύνουν τις πλαϊνές όψεις του μπουκαλιού και απογειώνουν, όπως ο μυθικός ήρωας, την προστατευτική δύναμη του αρώματος.

Το μήνυμα

Πιο άμεσο και λιγότερο πολύπλευρο από τα προηγούμενα αρώματα, το Rolling in Love είναι σχεδόν “μονοχρωματικό” στη στοχευμένη αναπαράσταση ενός μόνο συναισθήματος. Η αίσθηση του να νιώθεις έκπληκτος αλλά ενθουσιασμένος, ποιητικός με μια δόση τρέλας, χαμένος αλλά ταυτόχρονα ακριβώς εκεί όπου πρέπει να είσαι— αυτή είναι ανατρεπτική αίσθηση του Rolling in Love. Ενώ τα όρια και οι προσωπικές σου άμυνες πέφτουν, γίνεσαι ένα με το άλλο σου μισό. Η πλήρης απώλεια φραγμών, μια ξέφρενη περιπέτεια για την ψυχή, ο έρωτας ως ο απόλυτος εθισμός. Αυτό είναι το νέο Rolling in love και εμείς το λατρεύουμε ήδη. Εσείς; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20221017-atticabeauty-beautytalk-unisex_arwmata_d1

26 Οκτωβρίου 2022

Αρώματα unisex: 5 υπέροχες προτάσεις για το Φθινόπωρο

Περισσότερα

1 / 4
20221019-atticabeauty-beautytalk-gunaikeia_arwmata_d1

21 Οκτωβρίου 2022

5 γλυκά αρώματα γυναικεία για το φθινόπωρο

Περισσότερα

2 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

3 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

4 / 4