Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

24 Μαΐου 2018

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο αγαπημένος οίκος αρωμάτων της βασιλικής οικογένειας

Με αφορμή τον πολυσυζητημένο βασιλικό γάμο τιμάμε τον οίκο που είναι απόλυτα συνδεδεμένος με τη βασιλική οικογένεια και αυτός δεν είναι άλλος από τον οίκο PenhaligonsΗ σχέση του οίκου Penhaligon’s με τη Βασιλική οικογένεια μετρά παραπάνω από έναν αιώνα! Η αρωματική περιπέτεια του οίκου ξεκίνησε το 1870 στη βικτοριανή εποχή της ανακάλυψης, και ταξιδεύει στο μέλλον, μέσα από το πάθος αυτού του υπέροχου οίκου αρωματοποιίας να δημιουργεί πρωτότυπα αρώματα για τους απαιτητικούς και εκκεντρικούς πελάτες του: αληθινούς, σύγχρονους δανδήδες και τολμηρές γυναίκες, περήφανες για το δρόμο που ακολουθούν! Οι μυρωδιές των αρωμάτων Penhaligon’s εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να «γεννιούνται» και να εμφιαλώνονται στην Αγγλία, χρησιμοποιώντας τα πιο σπάνια, εκλεκτά συστατικά της αρωματοποιίας. Ο οίκος Penhaligon’s έχει μια μακρόχρονη σχέση με τη Βασιλική Οικογένεια που κρατά παραπάνω από έναν αιώνα, μια και, ακόμη και σήμερα, κατέχει δύο Royal Warrants of Appointment, μία τιμή που απονέμεται σε εταιρείες που έχουν προμηθεύσει την οικογένεια με αγαθά ή υπηρεσίες για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Όραμα της Penhaligon’s είναι να συνεχίσει την απίστευτη κληρονομιά των δημιουργικών και καινοτόμων αρωμάτων της, αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους για να ερμηνεύσει την κομψότητα.

Το νέο άρωμα της Penhaligons, Elisabethan Rose που συνεχίζει την παράδοση της μάρκας με τη Βασιλική οικογένεια.
Το νέο άρωμα Elisabethan Rose είναι εδώ! Ένα άρωμα που ταιριάζει σε μία βασίλισσα όπως την Ελισάβετ. Η οσφρητική αυτή ένωση έχει μια επιβλητική παρουσία. Βασιλική, Απαιτητική. Το φύλλο φουντουκιού καλεί την ύπαιθρο με μια δόση φρεσκάδας. Κανέλα και έλαιο αμυγδάλου στροβιλίζονται στην ατμόσφαιρα.  Στην πορεία το άρωμα αποκαλύπτει την πιο απαλή του πλευρά. Ένα άρωμα με χαρακτήρα, όπου το βετιβέρ και το ξύλο καλπάζουν μέσα στη νύχτα αποδεικνύοντας πως η δύναμη, αλλά και η απαλότητα, μπορούν να συνυπάρξουν χαρίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

ROYAL TRIVIA
Tο γνωρίζατε ότι…

  • Το 1870 ο ίδιος ο ιδρυτής του οίκου Penhaligon’s, William Henry Penhaligon, με την άφιξή του στο Λονδίνο, έγινε ο βασιλικός κουρέας και αρωματοποιός της βασίλισσας Βικτόρια.
  • Ο οίκος ακόμη και σήμερα κατέχει δύο Royal Warrants of Appointment, μία τιμή που απονέμεται σε εταιρείες που έχουν προμηθεύσει τη βασιλική οικογένεια με αγαθά ή υπηρεσίες για τουλάχιστον πέντε χρόνια.
  • H Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πιστή θαυμάστρια του οίκου Penhaligon’s και πιο συγκεκριμένα του θρυλικού αρώματος Bluebell.
  • Προς τιμήν της, το 2011 η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, αποφάσισε να διαλέξει ειδικά για την ημέρα του γάμου της, το ίδιο άρωμα από τον αγαπημένο αρωματικό οίκο του Παλατιού, το Bluebell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-valentinesperfumesforhim-feb23

03 Φεβρουαρίου 2023

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ανδρικά Αρώματα για Δώρο

Περισσότερα

1 / 4
alist-valentinesperfumes-feb23

03 Φεβρουαρίου 2023

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Γυναικεία Αρώματα για Δώρο

Περισσότερα

2 / 4
20221229-atticabeauty-beautytalk-womenperfume

04 Ιανουαρίου 2023

Αγαπημένα γυναικεία αρώματα για δώρο

Περισσότερα

3 / 4
20221229-atticabeauty-beautytalk-menperfume

04 Ιανουαρίου 2023

Αγαπημένα ανδρικά αρώματα για δώρο

Περισσότερα

4 / 4