Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

08 Μαΐου 2018

Fucking Fabulous: Το εντυπωσιακό άρωμα Tom Ford!

Πριν λίγους μήνες η αγορά του καλλυντικού στο εξωτερικό βρέθηκε μπροστά σε ένα προϊοντικό  φαινόμενο. Ένα νέο άρωμα είχε κάνει την εμφάνισή του, ταράζοντας την ηρεμία του κόσμου της ομορφιάς, όχι  μόνο εξαιτίας της σύνθεσής του ή της συσκευασίας του, αλλά λόγω του ονόματός του. Το άρωμα Fucking Fabulous από τον πάντα ανατρεπτικό οίκο Tom Ford δε ξέρουμε αν είχε σκοπό να σοκάρει ή όχι, πάντως κατάφερε να στρέψει αρχικά όλα τα βλέμματα και έπειτα όλα τα ρουθούνια πάνω του. 

Το άρωμα για το οποίο μιλούσε όλος ο πλανήτης, είναι πλέον εδώ! Αυτή η αρωματική πρόκληση έχει βρεθεί και εντός συνόρων με σκοπό να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς από εμάς.  Η συζήτηση που ξεκίνησε με το τολμηρό του όνομα έχει συνεχιστεί χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του, καθώς αυτό το oriental, leather άρωμα δεν έχει μόνο ονομαστικό εκτόπισμα, αλλά και σύνθεση που υποστηρίζει το μεγαλείο του εκθαμβωτικού που περιγράφεται στην ετικέτα του. Το  Fucking Fabulous EDP είναι ένα  άρωμα που έχει σκοπό να  διεγείρει τις αισθήσεις και κυρίως την αίσθηση της κομψότητας και της διαφορετικότητας που με κάθε δημιουργία επβεβαιώνει ο οίκος Tom Ford.  Πιο συγκεκριμένα, ο οίκος θέλει το άρωμα αυτό να γίνει ένα με τις προσωπικές μας στιγμές, εκεί όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα. 

Σε μια μοναδική συσκευασία από ματ μαύρο χρώμα με λευκή ετικέτα με την μορφή ενός αρχιτεκτονικού σχεδίου από ένα πιόνι σκακιού κρύβονται οι νότες από Έλαιο Πικραμύγδαλου και Σπόρων Τόνκα στην κορυφή, ίριδας και κασμίρ στην καρδιά, δέρματος και φασκόμηλου στη βάση. Εσείς, ακομα να αποκτήσετε το προϊόν για το οποίο μιλάει όλος ο πλανήτης; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-eaudeparfumeaudetoilette-beauty-feb24

15 Φεβρουαρίου 2024

Eau de Parfum & Eau de Toilette: Τι διαφορά έχουν;

Περισσότερα

1 / 4
alist-valentines-perfumes-men-feb24

09 Φεβρουαρίου 2024

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ανδρικά Αρώματα για Δώρο

Περισσότερα

2 / 4
alist-valentines-perfumes-women-feb24

09 Φεβρουαρίου 2024

5 σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα για δώρο Αγίου Βαλεντίνου

Περισσότερα

3 / 4
alist-fallperfumes-beauty-oct23

24 Οκτωβρίου 2023

Τα νέα ανδρικά & γυναικεία αρώματα του φθινοπώρου

Περισσότερα

4 / 4