Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

18 Σεπτεμβρίου 2017

JO MALONE THE ENGLISH OAK

Jo Malone The English Oak

Η βελανιδιά αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή του νέου αρωματικού διδύμου....

Η βελανιδιά αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή του νέου αρωματικού διδύμου του λονδρέζικου οίκου Jo Malone. «Η βελανιδιά είναι ένα όμορφο, ευγενές ξύλο. Είναι ισχυρό και εικονικό. Στην αρωματοποιία συχνά συναντούμε σανδαλόξυλο και ξύλο κέδρου, αλλά η βελανιδιά έχει κάτι μοναδικό. Είναι μεγαλοπρεπής και μυστηριώδης» αναλύει ο master αρωματοποιός Yann Vasnier.

Το English Oak & Redcurrant (αγγλική βελανιδιά και φραγκοστάφυλο) και το English Oak & Hazelnut (αγγλική βελανιδιά και φουντούκι) σάς προσκαλούν να παραδοθείτε στη μαγεία του δάσους, να αναρριχηθείτε, να ονειρευθείτε, να παρασυρθείτε και να περιπλανηθείτε σε τάπητες από σμαραγδένια βρύα. Ώριμα φραγκοστάφυλα, έτοιμα για αποκομιδή και γήινα φουντούκια υποκύπτουν στη μυρωδιά της μυθικής βελανιδιάς και συνθέτουν δύο θελκτικά αρώματα που καλωσορίζουν το φθινόπωρο.

Το English Oak & Redcurrant αποτελείται φραγκοστάφυλο στην κορυφή του, τριαντάφυλλο στην καρδιά του και ψητή βελανιδιά absolute στη βάση του, ενώ το English Oak & Hazelnut κρύβει πράσινο φουντούκι στην κορυφή του, κέδρο στην καρδιά του και φυσικά ψητή βελανιδιά absolute στη βάση του.

Δελεαστικά και ζεστά, τα δύο αυτά νέα αρώματα μπορούν να «σταθούν» μόνα τους ή να αναμειχθούν με τη συναρπαστική τεχνική του fragrance combining που χαρακτηρίζει τον βρετανικό οίκο. Συνδυάστε το English Oak & Hazelnut με το Basil & Neroli για ένα ζωηρό άρωμα εσπεριδοειδών και δοκιμάστε το English Oak & Redcurrant με το Blackberry & Bay για έναν αληθινά φρουτώδη συνδυασμό. Αν θέλετε ένα πιο φρέσκο, πικάντικο τελείωμα συνδυάστε τα μεταξύ τους και απολαύστε το αναπάντεχα ζουμερό τους twist
			

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4