Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

25 Ιανουαρίου 2017

LOVE STORY EAU SENSUELLE: ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ CHLOE

Το νέο άρωμα του οίκου Chloé, το Love Story Eau Sensuelle, είναι ένα σύμβολο αγάπης για αυτούς που τολμούν να ακολουθήσουν την καρδιά τους....

Το νέο άρωμα του οίκου Chloé, το Love Story Eau Sensuelle, είναι ένα σύμβολο αγάπης για αυτούς που τολμούν να ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Τo Chloe Love Story Eau Sensuelle μας μεταφέρει ξανά σε μια ρομαντική στιγμή, σε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα στο Παρίσι, διατηρώντας τις ίδιες αξίες και την υπογραφή της κλασικής ιστορίας αγάπης, με μια μεγαλύτερη αίσθηση θηλυκότητας. 

Ένα σύμβολο αφοσίωσης 


Το εκλεπτυσμένο μπουκάλι- κόσμημα του νέου αρώματος Chloé Love Story Eau Sensuelle, που παραπέμπει σε λουκέτο, κλείνει μέσα του το ελιξίριο της αιώνιας αγάπης. Το σχήμα του είναι εμπνευσμένο από τη διάσημη Παρισινή "Γέφυρα του Έρωτα - Pont des Arts", όπου χιλιάδες λουκέτα "κλειδώνουν" διαφορετικές ιστορίες αγάπης. Όσο για το άρωμά του - αυτό χαρακτηρίζεται από νότες από άνθη πορτοκαλιάς και ηλιοτρόπιο. 

Το άρωμα Love Story Eau Sensuelle ενσαρκώνει τέλεια την σαγηνευτική γυναίκα, τη γυναίκα Chloé, η οποία αποπνέει αισθησιασμό και ανεξαρτησία! INFO: Τα αρώματα CHLOE θα τα βρείτε σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-summerperfumes-beauty-july23

14 Ιουλίου 2023

5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψετε

Περισσότερα

1 / 4
alist-summerperfumes23-beauty-june23

12 Ιουνίου 2023

5+1 Καλοκαιρινά Αρώματα που Αξίζουν την Προσοχή σας

Περισσότερα

2 / 4
alist-mfk-perfumes-may23

30 Μαΐου 2023

Τα Επώνυμα Αρώματα του Οίκου Maison Francis Kurkdjian

Περισσότερα

3 / 4
alist-beauty-refillableperfumes-april23

10 Απριλίου 2023

Sustainable Beauty: Refillable Αρώματα

Περισσότερα

4 / 4