Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

13 Μαρτίου 2015

ΑΡΩΜΑ DOLCE FLORAL DROPS: ΕΝΑ ΑΙΝΙΓΜΑ ΔΡΟΣΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΝΕΡΟΛΙ

Άρωμα Dolce Floral Drops: ένα αίνιγμα δροσιάς με πέταλα νερολί

Oι μοναδικές σταγόνες του Dolce Floral Drops, του νέου αρώματος του οίκου Dolce&Gabbana είναι η λάμψη της αυγής, είναι το λεπτό άρωμα των φρεσκοκομμένων λευκών λουλουδιών, γεμάτων από σταγόνες πρωινής δροσιάς, η φρεσκάδα από τα πέταλα του νερολί,...

Oι μοναδικές σταγόνες του Dolce Floral Drops, του νέου αρώματος του οίκου Dolce&Gabbana είναι η λάμψη της αυγής, είναι το λεπτό άρωμα των φρεσκοκομμένων λευκών λουλουδιών, γεμάτων από σταγόνες πρωινής δροσιάς, η φρεσκάδα από τα πέταλα του νερολί, συνοδευόμενη από το μοναδικό άρωμά τους. 
Οι δημιουργοί της αρωματικής πανδαισίας Domenico Dolce και Stefano Gabbana δηλώνουν χαρακτηριστικά: 
«Το Dolce Floral Drops είναι ένα φρέσκο και ελαφρύ άρωμα, τόσο πολύτιμο όσο ένα πρωινό χάδι».

Το Dolce Floral Drops έχει τη σπάνια ομορφιά ενός φρέσκου, λουλουδάτου αρώματος. Το Eau de Toilette, εμπνευσμένο από τις νότες του Dolce Eau de Parfum, διατηρώντας την αρμονική νότα από λευκά άνθη, με μια καρδιά από Λευκή Αμαρυλλίδα προσφέρει ευωδιές που συναρπάζουν. Το Dolce Floral Drops συνδυάζει αυτά τα μοναδικά συστατικά με το ζωντανό και δροσερό “άνοιγμα” των πετάλων του νερολί, τα οποία εμπλουτίζουν το χαρακτήρα του και τη φρεσκάδα του από την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα.
Η Kate King επιλέχθηκε για μια ακόμη φορά να εκπροσωπήσει το Dolce Floral Drops. Διαθέτοντας βαθύ και έντονο βλέμμα και αριστοκρατικά χαρακτηριστικά, ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana την βλέπουν σαν τη σύγχρονη ενσάρκωση της Angelica-Claudia Cardinale στην ταινία “Ο Γατόπαρδος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4