Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

10 Οκτωβρίου 2018

CARTIER CARAT: ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΛΩΝ… ΚΑΡΑΤΙΩΝ

Cartier Carat: ένα άρωμα πολλών… καρατίων

Το νέο άρωμα του γαλλικού οίκου είναι ένα αστραφτερό μπουκέτο λουλουδιών

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που να λάμπει, ζωντανό με όλη τη λάμψη ενός διαμαντιού. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω στο άρωμα την αρχή της διάθλασης: τη διάχυση του φωτός που εμφανίζεται σαν πολύχρωμες λάμψεις του ουράνιου τόξου σε ένα διαμάντι. Έτσι, επέλεξα επτά πανέμορφα φρέσκα λουλούδια που συνθέτουν ένα άλλο, ένα νέο λουλούδι, αφηρημένο αλλά ζωντανό, όπως το φως ενός διαμαντιού. Το Carat είναι για μένα μια αρωματική ωδή στο φως. Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας το όραμά μου για λάμψη σε ένα άρωμα και όπως κάνει και ο οίκος Cartier, να κάνω αυτόν που το φοράει να αστράφτει και να λάμπει, με οσφρητικό συναίσθημα» εξηγεί η Mathilde Laurent, αρωματοποιός Cartier, Cartier Parfums.

Το Carat, το νέο άρωμα από τον οίκο Cartier, ενώνει τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου σε ένα, καθαρό και αγνό λευκό άρωμα, παρόμοιο με τη λάμψη ενός διαμαντιού. Ένα φλοράλ ουράνιο τόξο με ένα οσφρητικό φάσμα που διαχέεται απεριόριστα. Το βιολετί, το λουλακί, το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το κόκκινο συμβολίζονται από ίριδα βιολέτας, υάκινθο, ylang, νάρκισσο και τουλίπα. Οι floral τόνοι δημιουργούν ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων σε μια στρωματοποίηση των οσφρητικών αποχρώσεων. Ο οίκος Cartier αντιστρέφει την σχηματική σειρά με εκτυφλωτικό φως με την πρωτότυπη, ασυνήθιστη και φανταστική ερμηνεία της αρωματοποιού Mathilde Laurent. Από την υπερβολή έως την κομψότητα, από την πληθώρα έως το μοναδικό, το Cartier Carat Eau de Parfum έχει το άρωμα της λάμψης ενός διαμαντιού. Το art deco μπουκάλι του, σε καθαρές λευκές αποχρώσεις του ουρανίου τόξου, αιχμαλωτίζει το φως, διαθλώντας όλα τα χρώματα του σχήματος και αντικατοπτρίζοντας τις πολλαπλές αντανακλάσεις των προσεγμένων γυάλινων όψεων.

Info: Τα αρώματα Cartier θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_eau_de_parfum_d2

09 Σεπτεμβρίου 2022

6 ανδρικά eau de parfum που θα σαγηνεύσουν

Περισσότερα

1 / 4
20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

2 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

4 / 4