10 Ιουλίου 2018

ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΡΩΜΑΤΑ KILIAN ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Τα πολυτελή αρώματα Kilian επιτέλους στην Ελλάδα!

Εθιστικά αρώματα σε συσκευασίες που αποτελούν τα πιο κομψά clutch bags.

«Ένα άρωμα πρέπει να είναι μια τέλεια ιστορία, πολύ πριν γίνει μια όμορφη οσφρητική αρμονία. Ένας σκηνοθέτης πρώτα γράφει το σενάριο και μετά ξεκινάει την παραγωγή... Έτσι ακριβώς ανέπτυξα και εγώ την κάθε συλλογή. Επιλέγω να ονομάσω κάθε άρωμα με έναν «τίτλο» και έναν «υπότιτλο», εκφράζοντας την ιδέα ότι κάθε μυρωδιά είναι η αρχή μιας αληθινής ιστορίας, μιας ιστορίας που δεν έχει ακόμα ειπωθεί. Όλα μου τα αρώματα είναι για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργώ αρώματα τα οποία εκφράζουν το συναίσθημα που εμπνέει ο τίτλος τους. Τίποτα δεν με ενδιαφέρει περισσότερο από το να αναπαράγω αυτήν την αλήθεια» περιγράφει ο Kilian Hennessy, οι αρωματικές δημιουργίες του οποίου μόλις κατέφθασαν στην Ελλάδα.

Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσεις την οικογενειακή σου καταγωγή αλλά και να ξεφύγεις από αυτήν είναι ίσως να πετάξεις ακόμα πιο ψηλά και να δημιουργήσεις, όπως έκανε και αυτός, με το μικρό του όνομα, έναν μελλοντικό μύθο. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο Kilian Hennessy, που ανήκει στην επιφανή δυναστεία παραγωγών κονιάκ. Έτσι λοιπόν, τα τελευταία δέκα χρόνια, ο Kilian, έχει ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι ώστε να κατανοήσει καλύτερα αυτό που είχε μάθει στα παιδικά του χρόνια, τα δρύινα βαρέλια, αλλά και το περίφημο part des anges, το «μερίδιο των αγγέλων», αυτή τη μαγική απελευθέρωση αλκοόλ κατά τη διαδικασία ωρίμανσης των κονιάκ.

news

Τελικά, το 2007, ο Kilian δημιούργησε τη δική του ομώνυμη μάρκα με τη φιλοδοξία να αντικατοπτρίσει όχι μόνο την ξεχωριστή προσωπικότητά του, αλλά επίσης να επιτύχει μια τέλεια συμφωνία μεταξύ κομψότητας και ασυμβίβαστης υπερπολυτέλειας. Ο Kilian θα επαναπροσδιορίσει τα πολυτελή χειροποίητα αρώματα με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο καθώς η δημιουργική διαδικασία του, ξεκινά με τη παραδοχή: «Το Άρωμα σαν Τέχνη». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί απροσδόκητα αρώματα, τα οποία ενσαρκώνουν τη διαχρονική πολυτέλεια και είναι άκρως εκλεπτυσμένα.

Τα Kilian περιλαμβάνουν 9 συλλογές και πάνω από 35 αρώματα, συμπεριλαμβανομένων των: L’œuvre Noire, Arabian Nights, Asian Tales, In the Garden of Good & Evil, Addictive State of Mind, Moonlight in Heaven, Black Phantom, From Dusk Till Dawn.

Info: Τα Kilian θα τα βρείτε στα attica Golden Hall και Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220620-atticabeauty-beautytalk-summer_perfume

06 Ιουλίου 2022

Αρώματα γυναικεία καλοκαιρινά: Οι νέες εντυπωσιακές αφίξεις!

Περισσότερα

1 / 4
article-estee-april22

19 Απριλίου 2022

Estée Lauder: Τα προϊόντα που λατρεύουμε τη φετινή χρονιά

Περισσότερα

2 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-him.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4+1 ανδρικά αρώματα για το φίλο σας

Περισσότερα

3 / 4
/files/articles/talk/beautytalk-valentinesday22-beauty-for-her.jpg

09 Φεβρουαρίου 2022

5 σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα για δώρο Αγίου Βαλεντίνου

Περισσότερα

4 / 4