Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

03 Φεβρουαρίου 2015

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ WRAP DRESS ΗΡΘΕ ΣΤΑ ATTICA

Η βασίλισσα του wrap dress ήρθε στα attica

Η ζωή της έχει τα συστατικά σεναρίου για το Χόλιγουντ: το παραμύθι της πριγκίπισσας, ως πρώην σύζυγος του Γερμανού γαλαζοαίματου Egon von Fürstenberg, τα πάρτι στο διαβόητο Studio 54, η επιτυχία της ως designer, που ήρθε μέσα από μια καινοτομία, το...

Η ζωή της έχει τα συστατικά σεναρίου για το Χόλιγουντ: το παραμύθι της πριγκίπισσας, ως πρώην σύζυγος του Γερμανού γαλαζοαίματου Egon von Fürstenberg, τα πάρτι στο διαβόητο Studio 54, η επιτυχία της ως designer, που ήρθε μέσα από μια καινοτομία, το εμβληματικό κρουαζέ φόρεμα (wrap dress), διαβατήριό της για το πάνθεον της διεθνούς fashion σκηνής. Η κυκλοφορία μιας αυτοβιογραφίας ήταν θέμα χρόνου για την Diane von Fürstenberg και μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο Η Γυναίκα που Ηθελα να Είμαι.
Στο θρυλικό κρουαζέ φόρεμα τυλίγονται 40 χρόνια δημιουργίας. 
Μπορεί κανείς να ξεφυλλίσει το Ταξίδι ενός Φορέματος (DVF), το βιβλίο-αφιέρωμα στα 40 χρόνια του wrap dress, για να δει να το φορούν οι κυρίες Michelle Obama, Kate Middleton, Madonna, Gwyneth Paltrow κι άλλες, που ορκίζονται στην άνεση και την κολακευτική γραμμή του. Κι αν όλα αυτά δεν σας δίνουν ξεκάθαρη εικόνα του ταλέντου της, εξερευνήστε το από κοντά στα attica στο City Link και στην Τσιμισκή μέσα από την πλήρη γυναικεία συλλογή του οίκου. 

INFO: Βρείτε τη νέα συλλογή DVF στα attica City Link και Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4