Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

03 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΝΕΟ PROJECT ΤΩΝ TOMS ONE-FOR-ONE

Το νέο project των Toms One-for-One

Μετά από αρκετά ζευγάρια αντρικά, γυναικεία και παιδικά πάνινα παπούτσια ήρθε η ώρα να βάλουμε και τα αξεσουάρ στο παιχνίδι One for One....

Μετά από αρκετά ζευγάρια αντρικά, γυναικεία και παιδικά πάνινα παπούτσια ήρθε η ώρα να βάλουμε και τα αξεσουάρ στο παιχνίδι One for One. Το επιτυχημένο μοντέλο του ιδρυτή και σχεδιαστή Blake Mycoskie βρίσκει εφαρμογή και στα νέα TOMS γυαλιά ηλίου και ενσωματώνει στο καλοκαίρι την giving φιλοσοφία του. Αγοράζοντας στα πολυκαταστήματα attica ένα stylish ζευγάρι, ανάβουμε το πράσινο φως για την αποκατάσταση της όρασης ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη. Δώστε προσοχή στις ζωγραφισμένες στο χέρι ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One ™: εμάς τους αγοραστές, το άτομο που βοηθάμε και την TOMS, που μας ενώνει, παρέχοντας γυαλιά οράσεως, ιατρική περίθαλψη και χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη με τη βοήθεια του Seva Foundation. Ποτέ το στιλ και το shopping δε μας έκαναν να αισθανόμαστε τόσο καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
vans_344x466px_2

29 Αυγούστου 2022

Vans: Το Vans Old Skool Overt CC δίνει έμφαση στην άνεση

Περισσότερα

2 / 4
alist-bagsfw-august22

09 Αυγούστου 2022

Γυναικείες τσάντες: Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο;

Περισσότερα

3 / 4
alist-bagsfw2-august22

08 Αυγούστου 2022

5 εντυπωσιακές τσάντες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες

Περισσότερα

4 / 4