Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

06 Ιουνίου 2013

ΟΣΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ TED BAKER COLLECTION

Όσα συνθέτουν τη φετινή Ted Baker collection

Εκτυφλωτικές αποχρώσεις και clean cut γραμμές, μια σχέση στιλιστικού πάθους ανάμεσα στα έντονα prints και τα δροσερά υφάσματα....

TED BAKER: 30%


Όταν η φινέτσα των 50s συνάντησε το επίκαιρο στιλ του 21ου αιώνα, ένα love story γεννήθηκε, μια ιστορία αγάπης ανάμεσα στις εκτυφλωτικές αποχρώσεις και τις clean cut γραμμές, μια σχέση στιλιστικού πάθους ανάμεσα στα έντονα prints και τα δροσερά υφάσματα. Ένα συναρπαστικό κολάζ από ζωηρά χρώματα, γραμμές και μοτίβα, που παίρνει δέκα με τόνο στη Μεγάλη του Στιλ Σχολή.

Με old-fashioned γοητεία αλλά up-to-date λεπτομέρειες, η συλλογή TED BAKER Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013 γίνεται η ενδυματολογική αφορμή για ένα ονειρικό ταξίδι μετ’ επιστροφής από το elegant παρελθόν στο γεμάτο ενέργεια παρόν. 
Οι νεαροί gentlemen κλείνουν το μάτι σε μια εκλεκτική συλλογή από ενδιαφέροντα Τ-shirts, σορτς και chinos σε ζωηρές αποχρώσεις, patterned κοντομάνικα πουκάμισα, ανάλαφρα πλεκτά από merino wool, αλλά και καλοραμμένα blazers, για looks που αγγίζουν τη sartorial τελειότητα. Γνωρίστε λοιπόν την Τάξη του ’13, μια συλλογή από αναπάντεχα αντρικά κομμάτια, που έδωσαν εξετάσεις στο καλό γούστο και πέρασαν με 100% επιτυχία.


INFO: Αναζητήστε τη συλλογή TED BAKER στα corners στα attica στο City Link, στο Golden Hall και στο Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
alist-fathersday-june22

09 Ιουνίου 2022

O απόλυτος οδηγός δώρων για τη γιορτή του Πατέρα!

Περισσότερα

2 / 4
article_image_344x466px_2

06 Ιουνίου 2022

Napapijri | Νέα συλλογή Hot Nature

Περισσότερα

3 / 4
article_image_344x466px_26

06 Ιουνίου 2022

Eastpak | Νέα Συλλογή Tranverz

Περισσότερα

4 / 4