Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

08 Οκτωβρίου 2013

MAKE IT COUNT

MAKE IT COUNT

Το Tissot MotoGPTM Limited Edition 2013 δεν αντιπροσωπεύει απλά έναν δυναμικό και σπορ τρόπο ζωής, αλλά επίσης και μια αγάπη για το καλό στιλ. Όλοι ξέρουν άλλωστε ότι χρειάζονται ένα σπορ ρολόι στην συλλογή τους. Αν προσθέσετε σε αυτό και τις...

Tissot T-Race MotoGPTM Limited Edition 2013: Συγκίνηση και στιλ 
Το Tissot MotoGPTM Limited Edition 2013 δεν αντιπροσωπεύει απλά έναν δυναμικό και σπορ τρόπο ζωής, αλλά επίσης και μια αγάπη για το καλό στιλ. Όλοι ξέρουν άλλωστε ότι χρειάζονται ένα σπορ ρολόι στην συλλογή τους. Αν προσθέσετε σε αυτό και τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τότε έχετε το ιδανικό ρολόι. Σαν να μην αρκούν όμως αυτά, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν αντλεί την έμπνευση του από ένα οποιοδήποτε άθλημα, αλλά αντίθετα, από το πιο γρήγορο και εντυπωσιακό, το πρωτάθλημα MotoGP. Η έμπνευση γι’αυτό το μοντέλο πηγάζει από μια μακροχρόνια συνεργασία, η οποία αντανακλάται στα διάφορα στοιχεία του ρολογιού, από τους μετρητές που βρίσκουμε στις κλασσικές μηχανές, μέχρι την στεφάνη με σχήμα δισκόφρενου και το καντράν από ανθρακόνημα, τα οποία εντοπίζουμε στις σύγχρονες μηχανές MotoGP που τρέχουν σε όλους αυτούς τους αγώνες.Tissot T-Race Touch: Η ώθηση του αθλητή 
Ο τέλειος συνδυασμός του Tissot T-Race και του Tissot Racing-Touch οδήγησε στο σχεδιασμό ενός απόλυτα μοντέρνου αθλητικού ρολογιού: το Tissot  . Αυτό το ρολόι αντλεί την μοναδική εμφάνιση του από το Tissot T-Race, ενώ η εντυπωσιακή δυνατότητα του να προσφέρει σε όσους το φοράνε 11 λειτουργίες αφής, διαθέσιμες με ένα μόνο άγγιγμα του δαχτύλου, προέρχεται από την πλευρά του Tissot Racing-Touch. Και τα δύο μοντέλα μοιράζονται ένα κοινό πάθος για τα γρήγορα σπορ, το οποίο λειτουργεί ως έμπνευση για το στυλ τους. Το Tissot   συνδυάζει λοιπόν τις ξεχωριστές λειτουργίες αυτών των εντυπωσιακών μοντέλων, αποπνέοντας ταυτόχρονα μια νεανική αύρα που διέπεται από δυναμισμό. 

Tissot T-Race Nicky Hayden Limited Edition 2013: Ανάφλεξη με πάθος 
Για να αποτίσει φόρο τιμής στον πρεσβευτή της, η Tissot θέλησε να δημιουργήσει ένα μοντέλο το οποίο να προβάλλει τις ικανότητες αυτού του μοναδικού αθλητή. Το πάθος του Nicky Hayden, ως παγκόσμιου πρωταθλητή του MotoGPTM του 2006, προβάλλεται μέσα από το έντονο κόκκινο χρώμα του ρολογιού, το οποίο ταυτίζεται και με τα χρώματα της ομάδας του. Η απόλυτη δυναμική του όμως βρίσκεται στην εντυπωσιακή αφοσίωση του αθλητή, στην επιθυμία του να κερδίζει, και να φτάνει τα αστέρια, που είναι άλλωστε και το έμβλημα του, και τα οποία ντύνουν το επάνω μέρος του καντράν, στις 12 η ώρα. Ο δυναμισμός του προβάλλεται όμως και μέσα από τις λευκές λωρίδες οι οποίες διατρέχουν με εντυπωσιακό τρόπο το λουράκι. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το μοντέλο αυτό είναι ένας αληθινός νικητής. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-september22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
alist-fathersday-june22

09 Ιουνίου 2022

O απόλυτος οδηγός δώρων για τη γιορτή του Πατέρα!

Περισσότερα

2 / 4
article_image_344x466px_2

06 Ιουνίου 2022

Napapijri | Νέα συλλογή Hot Nature

Περισσότερα

3 / 4
article_image_344x466px_26

06 Ιουνίου 2022

Eastpak | Νέα Συλλογή Tranverz

Περισσότερα

4 / 4