Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

06 Αυγούστου 2018

Ο ΟΙΚΟΣ MONCLER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ

Ο οίκος Moncler παρουσίασε την πιο μοναδική συλλογή του

Στη φετινή συλλογή του ο Remo Ruffini μάζεψε μερικά απο τα πιο δημιουργικά μυαλά της μόδας για να ερμηνεύσουν με τον δικό τους τρόπο το puffer jacket, το χαρακτηριστικό μπουφάν της Moncler.

Στη φετινή συλλογή του ο Remo Ruffini μάζεψε μερικά απο τα πιο δημιουργικά μυαλά της μόδας για να ερμηνεύσουν με τον δικό τους τρόπο το puffer jacket, το χαρακτηριστικό μπουφάν της Moncler. Το Moncler Genius έχει σκοπό να αναδείξει τη δημιουργική δουλειά αλλά και τη μοναδικότητα και τη φαντασία του κάθε σχεδιαστή. Ο κάθε ένας αφιερώθηκε σε ένα διαφορετικό project όλοι τους προσπαθώντας να δώσουν ένα νέο πρόσωπο στην ταυτότητα του brand Moncler.

news

O Pierpaolo Piccioli, ο creative director του Οίκου Valentino δημιούργησε μια σειρά απο κάπες σε διαφορετικά μήκη και χρώματα, η Simone Rocha έδωσε έναν πιο βικτοριανό αέρα στο jacket, η δημιουργική ομάδα του brand έδωσε έναν πιο pop αέρα στη σειρά Moncler 1952 ενώ ο Craig Green, ο Kei Ninomia και ο Hiroshi Fujiwara επικεντρώθηκαν στις γεωμετρικές σιλουέτες και στα ασυνήθιστα υφάσματα και ο Francesco Ragazzi ακολούθησε μια πιο streetstyle γραμμή. Τέλος ο Sandro Mandrino για τη σειρά Moncler Grenoble εμπνεύστηκε απο έναν πιο τεχνικό και χρωματιστό κόσμο .

news
Σε αυτή είδαμε outfits σε έντονα ή και πιο σκούρα χρώματα από απροσδόκητα υλικά προφανώς επηρεασμένα απο τη δεκαετία του 80 και του 90 - που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους είτε επιλέξετε να τα φορέσετε στο βουνό, είτε σε μια εκδρομή είτε – γιατί όχι - στην πόλη εφόσον διαλέξετε μόνο ένα κομμάτι.

Info: Βρείτε τη συλλογή στα πολυκαταστήματα attica.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

1 / 4
alist-fathersday-june22

09 Ιουνίου 2022

O απόλυτος οδηγός δώρων για τη γιορτή του Πατέρα!

Περισσότερα

2 / 4
article_image_344x466px_2

06 Ιουνίου 2022

Napapijri | Νέα συλλογή Hot Nature

Περισσότερα

3 / 4
article_image_344x466px_26

06 Ιουνίου 2022

Eastpak | Νέα Συλλογή Tranverz

Περισσότερα

4 / 4