Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

06 Ιουνίου 2022

THE NORTH FACE PRIDE COLLECTION

Κατά τη διάρκεια του μήνα του Pride, η καμπάνια του brand The North Face γιορτάζει όσους βρίσκουν χαρά στο κάλεσμα της περιπέτειας.

Η The North Face πιστεύει ότι η εξερεύνηση έχει τη δύναμη να διαμορφώσει ζωές, να συνδέσει κοινότητες και να δημιουργήσει ουσιαστικές αλλαγές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υποστήριξη του Pride Month και της LGBTQ+ κοινότητας, μιλάει όχι μόνο για τις αξίες του brand, αλλά και για τον σκοπό του brand.

Έτσι, η The North Face είναι απίστευτα υπερήφανη που ανακοινώνει τη νέα της καμπάνια Pride από την 1η Ιουνίου - μια εκστρατεία που είναι σε πραγματική συνεργασία με την κοινότητα LGBTQ+.

Το brand έχει συνεργαστεί με τέσσερις οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη που επικεντρώνονται στη δημιουργία συμμετοχικότητας και σύνδεσης στην ύπαιθρο, με κάθε οργανισμό να διευθύνει το Pride Hikes με στόχο την ενθάρρυνση και προσσέγγιση ακόμα μεγαλύτερου μέρους της κοινότητας.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η The North Face συνεργάζεται με τους OutdoorLads, οι οποίοι διευθύνουν μια σειρά από κοινωνικές υπαίθριες δραστηριότητες για ομοφυλόφιλους, bi και τρανς στην ύπαιθρο. Στη Γερμανία, η The North Face θα συνεργαστεί με το Gay Outdoor Club με έδρα το Μόναχο, στην Ιταλία η ArciGay θα συμμετάσχει στην εκστρατεία και στη Γαλλία η Le Gloss με έδρα το Chamonix θα φέρει επίσης τους ανθρώπους κοντά για να βιώσουν τη φύση.

Παράλληλα με τις Pride πεζοπορίες, η The North Face συνεισφέρει €10.000 σε κάθε οργανισμό για να υποστηρίξει το έργο του με απώτερο να την αύξηση της συμμετοχής και τη διοργάνωση πρόσθετων εκδηλώσεων κατά το προσεχές έτος.

Γιατί, στο τέλος, όλοι είμαστε εξερευνητές. Αλλά το πώς και γιατί εξερευνούμε είναι μοναδικό για τον καθένα μας. Ας ακούσουμε όλες τις φωνές και ας μοιραστούμε την κοινή μας αγάπη για την εξερεύνηση.

H συλλογή βρίσκεται διαθέσιμη στα πολυκαταστήματα attica City Link, attica Golden Hall και attica Mediterranean Cosmos.

#EXPLORATION IS FOR ALL #EXPLORE WITH PRIDE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

/files/articles/articlelist-levisfresh-mar22.jpg

28 Μαρτίου 2022

LEVI’S® FRESH | A yummy new collection is here!

Περισσότερα

1 / 2
napapijri-fiorucci-feb22

14 Φεβρουαρίου 2022

Napapijri X Fiorucci | Μια γιορτή ελευθερίας και αυτοέκφρασης!

Περισσότερα

2 / 2