Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

DIOR EXPERTISE

Dior

ΑΡΩΜΑ

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ

Ενσαρκώνοντας την απαράμιλλη δημιουργικότητα του Οίκου Dior και αξιοποιώντας το εκπληκτικό του savoir faire, ο Δημιουργός Αρωμάτων Dior, François Demachy οραματίζεται τα εμβληματικά αρώματα Dior του σήμερα και του αύριο.

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,
ΑΠΟ ΤΗΝ GRASSE ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η περιοχή της Grasse είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του Οίκου Dior. Ο Christian Dior επέλεξε να εγκατασταθεί στο La Colle Noire, για να καλλιεργήσει τα δικά του λουλούδια. Από το 2006, ο François Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior του Οίκου Dior, αναπτύσσει αποκλειστικές συνεργασίες με καλλιεργητές Μαγιάτικου Τριαντάφυλλου και Γιασεμιού, με στόχο τη διατήρηση της μοναδικής αυτής γης και της γνώσης της καλλιέργειας των λουλουδιών.

Dior

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ DIOR:
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

“ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ?”
Αυτή η φράση του Christian Dior εμπνέει κάθε δημιουργία του Οίκου, με το χρώμα να βρίσκεται αναμφισβήτητα στην καρδιά του σύγχρονου και εφευρετικού πνεύματος του Dior.

PETER PHILIPS,
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CHRISTIAN DIOR

Γνωστός για το μοναδικό και επαναστατικό του στιλ, ο Peter Philips μοιράζεται με τον Οίκο Dior την επιθυμία για ομορφιά και κομψότητα, καινοτομία και φινέτσα. Αυτή είναι και η φιλοσοφία με την οποία δημιουργεί όλα τα look μακιγιάζ Dior για κάθε σεζόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
ΑΥΘΕΝΤΙΑ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Έξι φορές τον χρόνο, ο Peter Philips δημιουργεί επίσης το look μακιγιάζ για τις επιδείξεις μόδας του Οίκου Dior. Στον πυρετό των παρασκηνίων και υπό την καθοδήγηση του Peter Philips, οι makeup artists του Dior εφαρμόζουν όλη τους την τεχνογνωσία δημιουργώντας έναν πραγματικό διάλογο ανάμεσα στη μόδα και το μακιγιάζ.

Dior

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΩΝ

Η Περιποίηση προσώπου Dior διαιωνίζει το πάθος του Christian Dior για τα λουλούδια εμπλουτίζοντας τα προϊόντα περιποίησης με εξαίρετα συστατικά λουλουδιών, αναδεικνύει την ομορφιά κάθε γυναίκας και ταυτόχρονα, σέβεται τόσο το δέρμα όσο και τη φύση.

Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ DIOR ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΠΗΓΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Η Επιστήμη Dior εντοπίζει τα πιο εκπληκτικά λουλούδια της φύσης και τα καλλιεργεί με οργανικές μεθόδους στους δικούς της κήπους. Αναπτύσσοντας προηγμένης τεχνολογίας διαδικασίες εκχύλισης, δημιουργεί αποκλειστικά συστατικά ,που υποβάλλονται σε εκτεταμένες δοκιμές στα 4 ερευνητικά της κέντρα στη Γαλλία και την Ασία.