Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Skincare

CALENDULA DEEP CLEANSING FOAMING FACE WASH

Εμπνευσμένη από τη θρυλική λοσιόν Calendula Herbal Toner, η Kiehl’s λανσάρει το απαλό και χωρίς paraben Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash....

news
Εμπνευσμένη από τη θρυλική λοσιόν Calendula Herbal Toner, η Kiehl’s λανσάρει το απαλό και χωρίς paraben Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash.  
Τη δεκαετία του 1960, η Kiehl’s παρουσίασε για πρώτη φορά τη λοσιόν Calendula Herbal-Extract Toner που περιέχει πέταλα άνθους καλέντουλας, τα οποία εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να τοποθετούνται με το χέρι σε κάθε μπουκάλι. Αυτή η θρυλική σύνθεση ηλικίας 50 ετών, εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα αγαπημένο προϊόν των πελατών παγκοσμίως, με 1 μπουκάλι να πωλείται ανά 20 δευτερόλεπτα στον κόσμο. Σήμερα, οι χημικοί της Kiehl’s αξιοποιούν με υπερηφάνεια τη δοκιμασμένη στο χρόνο δύναμη της καλέντουλας σε ένα νέο σκεύασμα, το Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash, που αναπτύχθηκε για να καθαρίζει και να αναζωογονεί βαθιά και, ταυτόχρονα, ήπια την επιδερμίδα. 
Επιπλέον, για να θρέφουν, να καταπραΰνουν και να ενυδατώνουν την επιδερμίδα, οι χημικοί της Kiehl’s χρησιμοποίησαν εκχύλισμα Άνθους Καλέντουλας για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και γλυκερίνη για την ικανότητά της να προσελκύει υγρασία από την ατμόσφαιρα, για να αναπληρώνει την επιδερμίδα και να την διατηρεί ενυδατωμένη.

INFO: Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα Kiehl’s στα attica City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.

SHARE THIS