Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Skincare

NEW / DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING CREAM

Η αγαπημένη Dramatically Different Moisturizing Lotion+ της Clinique, απέκτησε συντροφιά. Μια νέα μοναδική κρέμα περιποίησης....

news
Η αγαπημένη Dramatically Different Moisturizing Lotion+ της Clinique, απέκτησε συντροφιά. Μια νέα μοναδική κρέμα περιποίησης. Ενυδατώνει την επιδερμίδα στη στιγμή, καθώς ενδυναμώνει και επανορθώνει τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, έτσι ώστε να μπορεί να αμύνεται καλύτερα. Αυτή είναι η NEΑ Dramatically Different Moisturizing Cream της Clinique. 

Χρησιμοποιώντας μόνο την Dramatically Different Moisturizing Cream δύο φορές την ημέρα, σαν μέρος του Συστήματος Περιποίησης 3-Step, βοηθάτε την επιδερμίδα σας να φαίνεται δροσερή και λαμπερή για περισσότερο. Και κάτι αξιοσημείωτο, ενδυναμώνεται η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, πάνω από 50% σε 8 εβδομάδες. Τα επίπεδα υγρασίας αναπληρώνονται, η υφή και η φωτεινότητα ανανεώνονται.

Στο πέρασμα των χρόνων οι ειδικοί της Clinique έχουν αναζητήσεις σε νέες τεχνολογίες και συστατικά, που τους οδήγησαν στη δημιουργία της Dramatically Different Moisturizing Cream – ένα πλουσιότερης υφής «βήμα 3» ως εναλλακτική της εικονικής κίτρινης Dramatically Different Moisturizing Lotion+ για Ξηρές και Ξηρές Μικτές επιδερμίδες και το Dramatically Different Moisturizing Gel για πιο Λιπαρές επιδερμίδες.

Η ΝΕΑ Dramatically Different Moisturizing Cream  προσφέρει όλη την ημέρα προηγμένη ενυδάτωση και ενίσχυση της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας στις πολύ ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση για ερεθισμό, αναδεικνύοντας την πιο υγιή επιδερμίδα, βοηθώντας την να δείχνει νεότερη για περισσότερο.

Ελεγμένη σε συνθήκες βαρύ χειμώνα σε γυναίκες στη Σιβηρία, με την Dramatically Different Moisturizing Cream, 97% των γυναικών που ελέγχθηκαν και αντιμετώπιζαν τις σκληρές συνθήκες της Σιβηρίας, «επαίνεσαν» την υγρασία όλη τη διάρκεια της ημέρας και την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας τους.

Η επιδερμίδα είναι εντατικά ενυδατωμένη. Θωρακίζεται και προστατεύεται έναντι των στρεσογόνων και περιβαλλοντικών επιθέσεων.

INFO: Η νέα CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Cream θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα attica.

SHARE THIS