Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Skincare

AGE FITNESS ADVANCED

Το 2014, η Biotherm Homme, No1 στην ανδρική περιποίηση, ενισχύει την ειδίκευσή της στην αντιγήρανση με την νέα σύνθεση Age Fitness Advanced....

news
Το 2014, η Biotherm Homme, No1 στην ανδρική περιποίηση, ενισχύει την ειδίκευσή της στην αντιγήρανση με την νέα σύνθεση Age Fitness Advanced. Η νέα γενιά των ενεργών ορών εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο από μικρό-άλγη προσφέρει 12 ώρες αντιοξειδωτικής προστασίας ενάντια στις μελλοντικές φθορές, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, πιο απαλή, πιο τονωμένη και οι λεπτές γραμμές φαίνονται λιγότερο ορατές.

Η νέα σύνθεση Age Fitness Advanced περιέχει ένα μοναδικό σύμπλοκο που στοχεύει και ταυτόχρονα προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με:
>Εκχύλισμα από μπλε/πράσινο άλγος του superfood Σπιρουλίνα: ενισχύει την παραγωγή των επιδερμικών πρωτεϊνών, ζωτικής σημασίας για την διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας.
>Αντιοξειδωτικό πράσινο εκχύλισμα του άλγους H.Pluvialis, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της φθοράς από καθημερινούς εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν οξείδωση, όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV και το στρες.
>Αναζωογονητικό εκχύλισμα Life Plankton™: βοηθά στην διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης και ενισχύει περαιτέρω τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας.

INFO: Βρείτε τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης της BIOTHERM στα attica City Link & Golden Hall.
SHARE THIS