Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Skincare

NEW CARELAB ARRIVALS

Η γαλλική μάρκα καλλυντικών Nuxe, η ονομασία της οποίας προκύπτει από τις λέξεις Nature και Luxe, "φύση και πολυτέλεια", εξειδικεύεται στην φυτική κοσμετολογία...

news


Η γαλλική μάρκα καλλυντικών Nuxe, η ονομασία της οποίας προκύπτει από τις λέξεις Nature και Luxe, "φύση και πολυτέλεια", εξειδικεύεται στην φυτική κοσμετολογία. Η Nuxe είναι ένα brand για όλες τις ηλικίες με  μια διεθνώς αναγνωρισμένη και αποτελεσματική σειρά καλλυντικών που συνδυάζει τη Φύση, την Αποτελεσματικότητα και τον Αισθησιασμό. Ανάμεσα στα προϊόντα της συναντάμε τις περίφημες ενυδατικές κρέμες για το πρόσωπο, προϊόντα περιποίησης σώματος, καθώς και μοναδικά αρώματα - όλα με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.Η Bioderma για περίπου 25 χρόνια, με την βοήθεια των καλύτερων ειδικών στη βιολογία του δέρματος, έχει αφιερώσει την έρευνά της κυρίως στην κατανόηση των βασικών λειτουργιών του δέρματος. Με το μότο "Μαθαίνουμε το δέρμα να ζει σύμφωνα με την φυσική του βιολογία" τα δερμο-καλλυντικά προϊόντα της Bioderma είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αναπαράγουν και να επανενεργοποιούν τους φυσικούς και βιολογικούς μηχανισμούς του δέρματος (βιομιμητική δράση), με σκοπό τη φυσική και μόνιμη αποκατάσταση της ισορροπίας του. Εξειδικεύεται σε προϊόντα αποκατάστασης της ευαίσθητης επιδερμίδας και διαθέτει μια εξαιρετική σειρά αντηλιακής προστασίας για κάθε δέρμα.
SHARE THIS