Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Skincare

KIEHL'S REPAIR & PROTECT FORMULA

Η Kiehl’s προσφέρει ένα Πρόγραμμα 24ωρης Περιποίησης, για να προστατεύει και να αναπληρώνει την επιδερμίδα με δύο ισχυρά διαλύματα. Το Dermatologist SolutionsTM Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate περιέχει αγνή αντιοξειδωτική βιταμίνη C και...

news
Η Kiehl’s προσφέρει ένα Πρόγραμμα 24ωρης Περιποίησης, για να προστατεύει και να αναπληρώνει την επιδερμίδα με δύο ισχυρά διαλύματα. Το Dermatologist SolutionsTM Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate περιέχει αγνή αντιοξειδωτική βιταμίνη C και δρα πρωί και βράδυ, για να καταπολεμά τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Στη διάρκεια της ημέρας, διορθώνει τα σημάδια γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, η τραχιά υφή και η θαμπή όψη, όταν εφαρμόζεται πριν από ένα αντηλιακό προϊόν ευρέος φάσματος. Τη νύχτα, μπορείτε να αρχίσετε να επανορθώνετε ορατά την επιδερμίδα, εφαρμόζοντας το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate πριν το Midnight Recovery Concentrate, ένα διάλυμα αιθέριων ελαίων και βοτάνων για αναπλήρωση. Είναι γνωστό ότι στην εποχή μας, η επιδερμίδα εκτίθεται καθημερινά στις υπεριώδεις ακτίνες, στη ρύπανση και τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες που δημιουργούν ελεύθερες ρίζες, οι οποίες καταστρέφουν την επιδερμίδα και την κάνουν να γερνά. Λιγότερο γνωστό ωστόσο είναι το γεγονός ότι οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να συνεχίσουν να καταστρέφουν την επιδερμίδα τη νύχτα, ακόμα και όταν κοιμόμαστε. Έτσι, η επιδερμίδα μπορεί να συνεχίσει να γερνά 24 ώρες την ημέρα, εάν δεν λάβουμε μέτρα, για να αποτρέψουμε ή να μειώσουμε τις επιβλαβείς επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών και των άλλων περιβαλλοντικών επιθέσεων.
Η Kiehl’s Since 1851 καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα με το Πρόγραμμα 24ωρης Περιποίησης της Kiehl’s – έναν ισχυρό συνδυασμό των προϊόντων Dermatologist SolutionsTM Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate και Midnight Recovery Concentrate. 

To πρόγραμμα 24ωρης περιποίησης της Kiehl's
Το πρωί, εφαρμόζετε το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για πρόσθετη ενυδάτωση, μπορείτε να χρησιμοποιείτε επιπλέον ενυδατικό προϊόν ή κρέμα. Ολοκληρώνετε με την εφαρμογή αντηλιακού προϊόντος ευρέος φάσματος. 
Το βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, εφαρμόζετε το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Συνεχίζετε απλώνοντας ταμποναριστά 2-3 σταγόνες Midnight Recovery Concentrate με απαλές κινήσεις προς τα έξω. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ενυδατικό προϊόν ή κρέμα. 

INFO: Τα προϊόντα της KIEHL'S μπορείτε να τα βρείτε στα attica City Link & attica Golden Hall.


SHARE THIS