Skincare

Origins: 5 Λόγοι που τη λατρεύουν οι skincare addicts!

Ένα brand που ενσωματώνει τη δύναμη της Φύσης στις σειρές φροντίδας που υπογράφει.

news

Από την πρώτη στιγμή που «προσγειώθηκε» στον πλανήτη της ομορφιάς, η Origins μένει πιστή στη φιλοσοφία της, που την έκανε να ξεχωρίζει: προσεγγίζει την ομορφιά με έναν δικό της τρόπο, ενσωματώνοντας τη δύναμη της φύσης στις σειρές φροντίδας που υπογράφει, ενώ παραμένει ένα «ανήσυχο πνεύμα» που ανεβάζει τον πήχη στο skincare.

Αν δεν έχετε χαρίσει ακόμα στην επιδερμίδα σας την μοναδική φροντίδα Origins, ιδού 5 λόγοι που αξίζει την προσοχή σας και που της έχουν δώσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των skincare addicts:


#1

Η Origins αξιοποιεί τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά από τη γη, τη θάλασσα και το φυτικό βασίλειο, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα της επιδερμίδας και να επιδιορθώσει ατέλειες, αποφεύγοντας τα βλαβερά, «ύποπτα» συστατικά.

 

#2

Το DNA της Origins ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στη φύση και τα πιο εκλεκτά συστατικά της αλλά και τη σύγχρονη πραγματικότητα και τις ανάγκες της. Έτσι, παραμένει μια βιώσιμη μάρκα που εξελίσσεται συνεχώς ως προς τις συνθέσεις της, ενώ την ίδια στιγμή επικεντρώνεται στην προστασία του περιβάλλοντος με κάθε τρόπο, από την παραγωγή των προϊόντων μέχρι τη δενδροφύτευση ανά τον κόσμο, την ανακύκλωση και τη φιλανθρωπία.

 

#3

Χέρι-χέρι με την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της έρχονται και οι υπέροχες, απολαυστικές ευωδιές της που δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, σαν μια express συνεδρία αρωματοθεραπείας, ενισχύοντας συνολικά το well-being, το νου, το σώμα και το πνεύμα.

 

#4

Η Origins έφερε στο skincare έναν νέο τρόπο να «εκμεταλλευόμαστε» τη δύναμη που έχουν οι μάσκες προσώπου: μέσα από το «Mix and Mask» και, φυσικά τη μεγάλη γκάμα μασκών που υπογράφει το brand, μάθαμε την τέχνη του multi masking που απαντά στοχευμένα στις ανάγκες της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της το απόλυτο τρίπτυχο: υγεία, φρεκάδα και λάμψη!


#5

Δεν είναι τυχαίο πως κάθε σειρά της Origins γίνεται αμέσως best selling: τα εκλεκτά φυσικά συστατικά που επιλέγονται για τη συγκεκριμένη ανάγκη στην οποία απευθύνεται η κάθε σειρά σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία του brand, δίνουν ορατά αποτελέσματα και μοναδική απόλαυση στις αισθήσεις. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι ανάμεσα στις κορυφαίες σειρές της θα βρείτε την ιδανική για εσάς:  

 
GinZingTM : με βασικά συστατικά της τους κόκκους καφέ και το τζίνσενγκ, η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που προσφέρουν ενέργεια, τόνωση, ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη

Original SkinTM : βασικό συστατικό αυτής της σειράς, το αγριολούλουδο Willowherb που ενισχύει τη λάμψη, βοηθά στη μείωση εμφάνισης πόρων και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα

PlantscriptionTM : είναι η σειρά που στοχεύει στην ορατή αντιγηραντική δράση, τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, την ενεργοποίηση του φυσικού κολλαγόνου, την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Βασικό συστατικό της, το εκχύλισμα από τον φλοιό του δέντρου Anogeissus.

Zero OilTM : η πρόταση της Origins για την αντιμετώπιση και πρόληψη της ακμής, η οποία ξεμπλοκάρει τους πόρους και μειώνει την έκκριση λιπαρότητας

A Perfect WorldTM : με πρωταγωνιστή το λευκό τσάι, που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αυτή η σειρά προλαμβάνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, για επιδερμίδα νεανική και φωτεινή.

SHARE THIS