Skincare

Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy: Η νέα σειρά για την αντιγηραντική φροντίδα προσώπου του Dior!

news

Ότι στα βλαστοκύτταρα βρίσκεται η πηγή της νεότητας της επιδερμίδας, είναι γνωστό. Αυτό που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστό και ήρθε στο φως από τα εργαστήρια Dior, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στο κεφάλαιο «αντιγήρανση», είναι πως τα βλαστοκύτταρα, τα οποία αποτελούν μόλις το 0,2% των δερματικών κυττάρων, δε μειώνονται με το πέρασμα του χρόνου όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα. Οι ερευνητές του οίκου  Dior  αποκάλυψαν, μετά από πολυετείς έρευνες και συνεργασίες με τα πιο σπουδαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στον κόσμο, ότι αυτό που μειώνεται είναι το ενεργειακό δυναμικό των βλαστοκυττάρων (και όχι ο αριθμός τους) και ότι αυτή η μείωση επηρεάζει και επιβραδύνει όλες τις κυτταρικές λειτουργίες, οδηγώντας στην εικόνα ενός προσώπου χωρίς ζωντάνια και νεανικότητα.

 

Capture Totale C.E.L.L. Energy:

O οίκος Dior «φορτίζει» τα βλαστοκύτταρα και ενεργοποιεί τη νεανική ομορφιά της επιδερμίδας  

Αυτή η πρωτοποριακή ανακάλυψη των εργαστηρίων Dior, σε συνδυασμό αφενός με την κορυφαία εξειδίκευση του οίκου στη μελέτη των ανθέων και των μοναδικών ιδιοτήτων τους για το δέρμα, αφετέρου με τη βαθιά τεχνογνωσία στην ανάπτυξη καινοτόμων, αποτελεσματικών συνθέσεων οδήγησε σε μία από τις πιο σημαντικές αφίξεις της χρονιάς για την περιποίηση προσώπου: τη σειρά Capture Totale C.E.L.L. Energy που αποκαθιστά τη ζωτική ενέργεια των κυττάρων και βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη λάμψη υγείας του. Μάλιστα, για πρώτη φορά, η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης αντιγηραντικής φροντίδας μετρήθηκε με μία μέθοδο που συνδυάζει τη νευροεπιστήμη με την τεχνητή νοημοσύνη – ο αλγόριθμος που δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε μετρά την υγιή ομορφιά, την αντιληπτή νεανικότητα και λάμψη. Aυτή είναι μια ακόμα καινοτομία των εργαστηρίων Dior που αφενός βάζει τη σφραγίδα της στη νέα σειρά, αφετέρου μας προετοιμάζει για το συναρπαστικό μέλλον στην φροντίδα της επιδερμίδας.

Βιοκυτταρική Τεχνολογία από το Μέλλον

Το μεγάλο στοίχημα των ερευνητών του οίκου Dior ήταν πώς θα καταφέρουν να «φορτίσουν» τα βλαστοκύτταρα που δείχνουν απώλειες στα πολύτιμα επίπεδα ενέργειας. Για αυτό στράφηκαν καταρχήν στη φύση, όπου βρίσκονται όλες οι απαντήσεις, και συγκεκριμένα στα λουλούδια τα οποία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία ανάπτυξης όλων των προϊόντων skincare του οίκου. Οι εθνοβοτανολόγοι του Dior ξεχώρισαν 1.667 συστατικά από τα οποία το επιστημονικό του τμήμα επέλεξε ένα μοναδικό σύμπλεγμα 4 ανθέων, που δρουν σε συνέργεια με στόχο την αναζωογόνηση των κυττάρων και την επανενεργοποίηση κάθε ζωτικής λειτουργίας τους. Έτσι, στη νέα τεχνολογία Capture Totale C.E.L.L. Energy  πρωταγωνιστούν η Longoza από τη Μαδαγασκάρη, ένα φυτό με ισχυρές αναγεννητικές δυνάμεις (και βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα της σειράς Capture Totale από το 2006), η Κινέζικη Παιώνια, το ιαματικό λουλούδι με τα χίλια πέταλα, ο λευκός κρίνος, ο βολβός του οποίου συγκεντρώνει απίστευτα αποθέματα ενέργειας που του επιτρέπουν να αναγεννάται γρήγορα και το Κινέζικο γιασεμί, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Κινέζικη ιατρική για την αναπλήρωση ενέργειας. Όλη αυτή η αναγεννητική δύναμη των φυτών χρειάζεται νέας γενιάς διαβιβαστές, ώστε να τη μεταφέρουν στην καρδιά των κυττάρων – στη νέα Capture Totale C.E.L.L. Energy το ρόλο αυτό αναλαμβάνει το Lip -3X, ένα λιποπεπτίδιο νέας γενιάς, προϊόν βιο-ζύμωσης, το οποίο μεταφέρει όλη τη δύναμη του συμπλέγματος βαθιά μέσα στο δέρμα (η διείσδυση των συστατικών ενισχύεται κατά 30%!) ενεργοποιώντας ξανά 6 ζωτικές κυτταρικές λειτουργίες για πιο υγιές, νεανικό, λαμπερό πρόσωπο: ενέργεια, αναγέννηση, αυτό-επανόρθωση, επούλωση, κυτταρική παραγωγή, ενδυνάμωση.

Capture Totale C.E.L.L. Energy: το νέο τελετουργικό αντιγήρανσης  

Ο οίκος Dior οραματίστηκε ένα νέο τελετουργικό ολοκληρωμένης αντιγηραντικής φροντίδας προσώπου και οι βιολόγοι των εργαστηρίων του το υλοποίησαν  δημιουργώντας πέντε προϊόντα με συνθέσεις βασισμένες στη βιοκυτταρική τεχνολογία, το ισχυρό σύμπλεγμα των 4 πολύτιμων λουλουδιών καθώς και συστατικά που δρουν σε συνέργεια προσφέροντας πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ποιότητα της επιδερμίδας.

Star product, το Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Serum  (91% συστατικά φυσικής προέλευσης), που συμπυκνώνει σε ένα μπουκαλάκι όλη τη ζωτική ενέργεια της τεχνολογίας Capture Totale C.E.L.L. Energy. Μαζί με το μοναδικό συνδυασμό των 4 βιο-αναζωογονητικών λουλουδιών, η σύνθεση του serum ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ένα αποκλειστικό υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς, χαμηλού μοριακού βάρους, το οποίο μετασχηματίζεται 4 φορές ώστε να ενισχυθεί η βιοδιαθεσιμότητα, η διεισδυτικότητα και η διάρκειά του (13 φορές περισσότερο από το σύνηθες υαλουρονικό οξύ). Άμεσα, η επιδερμίδα δείχνει πιο τονωμένη, λεία και φωτεινή ενώ με συστηματική χρήση οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και «γεμάτο», ακτινοβολεί μια υπέροχη λάμψη υγείας.

Το Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Gentle Cleanser (91% συστατικά φυσικής προέλευσης) προσφέρει τον βέλτιστο καθαρισμό του προσώπου. Το πρωτοποριακό σύμπλεγμα συστατικών που περιέχει εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό από το μακιγιάζ, τους ρύπους κλπ ενώ παράλληλα προστατεύει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, αφήνοντας υπέροχα απαλή, φωτεινή και φρέσκια την επιδερμίδα. 

Το Capture Totale C.E.L.L. Energy High-Performance Treatment Serum-Lotion (91% συστατικά φυσικής προέλευσης), το πρώτο απαραίτητο βήμα του αντιγηραντικού προγράμματος είναι εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά άμεσης διείσδυσης και απορρόφησης (βιταμίνες, αμινοξέα, λεκιθίνη) που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και αναζωογονούν το δέρμα.

Η Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Crème (89% συστατικά φυσικής προέλευσης), με υφή πλούσια αλλά γεμάτη φρεσκάδα, είναι εμπλουτισμένη με ένα κεραμίδιο βιοζύμωσης, που αποκαθιστά τη σημαντική λειτουργία του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας καθώς και φυσικά φυτικά έλαια, πλούσια σε λιπαρά οξέα Ω-3, 6 και 9, που προσφέρουν θρέψη και απαλότητα. Μέρα με τη μέρα τα σημάδια γήρανσης στην επιφάνεια του δέρματος μειώνονται και η επιδερμίδα «ξαναγεννιέται» ορατά. 

Η Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream (84% συστατικά φυσικής προέλευσης), με αέρινη υφή balm, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και προσφέρει την πιο εντατική αντιγηραντική φροντίδα με μία κίνηση. Με το σύμπλεγμα των 4 πολύτιμων λουλουδιών συνδυάζονται φυτικές στερόλες, βούτυρο μάνγκο και κόμμι βιοζύμωσης, ένα «κοκτέιλ» που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, και προσφέρει ορατή σύσφιγξη.

Όσο για το άρωμά τους, δε περιέχει καθόλου αλλεργιογόνες ουσίες και φέρει την ντελικάτη οσφρητική υπογραφή Dior: αποπνέει φρεσκάδα χάρη στις νότες εσπεριδοειδών, ενώ στην καρδιά της συνδυάζονται νότες από λουλούδια και musk που ηρεμούν τις αισθήσεις.

Η Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy είναι μια σειρά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ως προληπτική ιεροτελεστία αντιγήρανσης και, βέβαια, ως αποτελεσματική  επανορθωτική αντιγηραντική φροντίδα.

 

SHARE THIS