Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Skincare

Η νέα αντηλιακή σειρά της Clarins

Κάντε «ασφαλείς» βουτιές με νέες συνθέσεις και υφές!

news

Για την Clarins, o φυτικός κόσμος είναι μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και καινοτομίας. Η πολυετής πρακτική εμπειρία στα Ινστιτούτα Ομορφιάς και η εμπειρία με προϊόντα που βασίζονται στη φύση, επιτρέπουν στην Clarins να αναπτύξει μεθόδους εφαρμογής και υφές που συνεργάζονται μεταξύ τους και ενισχύουν τη δράση των φυτικών εκχυλισμάτων. Τα τελευταία 40 χρόνια, εξειδικεύεται στην αντηλιακή προστασία, δημιουργώντας μοναδικές συνθέσεις που έχουν αγαπηθεί και κερδίζουν μια θέση στην τσάντα των διακοπών μας κάθε καλοκαίρι. Φέτος, επιστρέφουν πιο ανανεωμένες από ποτέ διαθέτοντας νέες υφές και νέες συσκευασίες.

news

Ένας νέος συνδυασμός από χημικά φίλτρα που διαθέτουν υψηλά επίπεδα SPF, εξασφαλίζει στα αντηλιακά της Clarins μεγαλύτερη και ισχυρότερη προστασία από ποτέ, ενώ ένα σύμπλοκο 100% φυτικής προέλευσης, που αποτελείται από 6 φυτικά εκχυλίσματα (senna, μπιζέλι, πλάτανος, baobab, ελιά και aloe vera), προστατεύει από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης, δηλαδή τις φθορές που προκαλεί η υπερβολική και χωρίς προστασία έκθεση στην ακτινοβολία. Με αυτό τον τρόπο, το δέρμα διατηρεί την υγιή και νεανική του όψη για περισσότερο.

news

Οι υφές που κρύβονται μέσα σε αυτές τις μίνιμαλ και μοντέρνες νέες οικολογικές συσκευασίες διαθέτουν πλούσια γκάμα με εντελώς νέο τελείωμα που «ξυπνάει» τις αισθήσεις. Συνθέσεις που είναι ανεκτικές στο νερό και την εφίδρωση, η κάθε μία με τη δική της μυρωδιά.

Info: Τα Clarins θα τα βρείτε στο attica City Link, Golden Hall και στο atticabeauty.gr.

SHARE THIS