Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Skincare

THE ANTI-AGING WONDER

Είναι καλό να έχετε το χρόνο σύμμαχο όταν πρόκειται να διατηρήσετε για περισσότερο τη νεανική εμφάνιση του δέρματός σας. Με μια ολοένα και μεγαλύτερη έμφαση στην προληπτική ιατρική, στα προγράμματα άσκησης και wellness γενικότερα, στραμμένα στη...

news
Είναι καλό να έχετε το χρόνο σύμμαχο όταν πρόκειται να διατηρήσετε για περισσότερο τη νεανική εμφάνιση του δέρματός σας. Με μια ολοένα και μεγαλύτερη έμφαση στην προληπτική ιατρική, στα προγράμματα άσκησης και wellness γενικότερα, στραμμένα στη διατήρηση της καλής εμφάνισης, σίγουρα κάποια στιγμή θα μπείτε κι εσείς σε αυτό το παιχνίδι. 
Η αντιγηραντική σειρά Anti-Aging Collection της LA PRAIRIE, αποτελεί ένα σύστημα θεραπείας με πολλές παραμέτρους που δεν γνωρίζει ηλικία. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από πολύ νωρίς - ακόμη και πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης - ή και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Τα προϊόντα αυτά επεμβαίνουν στο επίπεδο των κυττάρων, εκεί όπου ξεκινά η γήρανση. Η δράση τους είναι η καθυστέρηση και η πρόληψη, ανανεώνουν και διατηρούν, επαναδομούν και αποκαθιστούν το δέρμα σας.
Η κρέμα ημέρας ANTI-AGING DAY CREAM SPF 30 με βάση την καινοτόμο τεχνολογία, το σύμπλεγμα προστασίας των κυττάρων, προσφέρει άμυνα κατά των επικίνδυνων ηλιακών ακτίνων UVA και UVB, με 4 αποτελεσματικά αντηλιακά φίλτρα. Ταυτόχρονα, προστατεύει το δέρμα  από τους ρύπους της ατμόσφαιρας και τις ελεύθερες ρίζες, παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση. Στοχεύοντας τόσο την ηλικιακή όσο και την περιβαλλοντική γήρανση, προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στην προστασία/πρόληψη, στην έξυπνη ενυδάτωση, στην μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

SHARE THIS