Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

SHISEIDO FALL MAKE UP SKIN

Για επιδερµίδα µε απόλυτα οµοιόµορφο τόνο, η πούδρα Sheer and Perfect Compact σε µορφή compact εξοµαλύνει τον τόνο της επιδερµίδας και χαρίζει υγιές και λαµπερό φινίρισµα που διαρκεί όλη την ηµέρα....

news
Για επιδερµίδα µε απόλυτα οµοιόµορφο τόνο, η πούδρα Sheer and Perfect Compact σε µορφή compact εξοµαλύνει τον τόνο της επιδερµίδας και χαρίζει υγιές και λαµπερό φινίρισµα που διαρκεί όλη την ηµέρα.

Η µόδα σήµερα προστάζει αδιόρατες βάσεις µακιγιάζ µε διάφανο και λαµπερό φινίρισµα. Η Shiseido παρουσιάζει το Sheer and Perfect Compact που επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα, καλύπτοντας οπτικά τους πόρους και τις δυσχρωµίες, εξοµαλύνοντας τον τόνο της επιδερµίδας, επιτυγχάνοντας όµως παράλληλα απόλυτα φυσικό αποτέλεσµα. Οι γυναίκες θέλουν να καλύπτουν τις ατέλειες της επιδερµίδας, αλλά παράλληλα θέλουν να δείχνει η επιδερµίδα οµοιόµορφη και λαµπερή, ακόµα και όταν είναι άβαφη. Χάρη στη φυσική λάµψη και την ελαφριά σύνθεση του, είναι ιδανικό για τη δημιουργία εκπληκτικού φινιρίσματος. Συνδυάστε το Sheer and Perfect Compact με το νέο make up της Shiseido για το Φθινόπωρο 2014.
 SHARE THIS