Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

LE TEINT ENCRE DE PEAU

Ο οίκος Yves Saint Laurent Beaute, παρουσιάζει τη νέα του καινοτομία, μια επαναστατική φόρμουλα με τη δύναμη να διαρκεί για 24 ώρες, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ελαφρότητα της υφής....

news
Ο οίκος Yves Saint Laurent Beaute, παρουσιάζει τη νέα του καινοτομία, μια επαναστατική φόρμουλα με τη δύναμη να διαρκεί για 24 ώρες, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ελαφρότητα της υφής. Ο Yves Saint Laurent ξαναγράφει τους κανόνες του foundation με το LE TEINT ENCRE DE PEAU, ένα foundation που αντλεί την έμπνευσή του από τα πολυτιμότερα μελάνια και ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας. Ανάμεσα στα συστατικά του συγκαταλέγονται αισθησιακά και πτητικά έλαια που μεταφέρουν τις χρωστικές και δημιουργούν ένα ομοιόμορφο πέπλο στην επιδερμίδα, καθαρές χρωστικές για απίστευτη διάρκεια χρώματος και λάμψης και τέλος λιπόφιλοι και υδρόφιλοι παράγοντες για τον έλεγχο του σμήγματος και του ιδρώτα.Ένας καινοτόμος δοσομετρητής που δίνει την ακριβή δόση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα είναι ακόμη ένας λόγος που κάνει αυτό το foundation μοναδικό.

INFO: Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα Yves Saint Laurent στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.
SHARE THIS