Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

DIOR ADDICT FLUID STICK

Ο Dior παρουσιάζει το Dior Addict Fluid Stick , το πρώτο προϊόν για τα χείλη που μπορεί να τα κάνει όλα με ένα και μόνο πέρασμα. Δεν είναι απλώς ένα γκλος, δεν είναι απλώς ένα κραγιόν...

news
Ο Dior παρουσιάζει το Dior Addict Fluid Stick , το πρώτο προϊόν για τα χείλη που μπορεί να τα κάνει όλα με ένα και μόνο πέρασμα. Δεν είναι απλώς ένα gloss, δεν είναι απλώς ένα κραγιόν. Το Dior Addict Fluid Stick είναι ένα εντελώς νέο προϊόν για τα χείλη. Ένα εντυπωσιακό προϊόν σε υγρή μορφή για τα χείλη που ελάχιστα το αισθάνεσαι. Πρόκειται για το συνδυασμό μέγιστου χρώματος, γυαλιστερής λάμψης και της αίσθησης ότι δεν φοράς κάποιο προϊόν, προσφέροντας ταυτόχρονα απίστευτη διάρκεια και άνεση. 

Το Dior Addict Fluid Stick εμφανίζεται σε 16 απίστευτα φωτεινές και εντυπωσιακές αποχρώσεις. 16 εντυπωσιακά χρώματα που το καθένα από αυτά αφήνει το αποτύπωμά του στην μόδα. Ιδιαίτερες, δελεαστικές, σοφιστικέ αποχρώσεις. Τα ονόματά τους -Pandore, Wondewrland, Aventure, Mirage- είναι εμπνευσμένα από την καρδιά της μόδας Dior, δανεισμένα από τα πιο γοητευτικά κομμάτια του οίκου. Από διάφανο σε φούξια, από κοραλί σε καθαρό κόκκινο, το Dior Addict Fluid Stick αποτελεί ένα άγγιγμα χρώματος που κάνει την διαφορά σε οποιαδήποτε εμφάνιση.
INFO: Τα προϊόντα του οίκου DIOR θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos. 


SHARE THIS