Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

ONE NIGHT ONLY PARIS

Nomade είναι η γυναίκα που την ενδιαφέρει ο κόσμος, που κοιτά με περίεργα μάτια. Είναι η γυναίκα που περιπλανιέται σε σκέψεις και έχει αναμνήσεις από περιπέτειες που έζησε σε διάφορες πόλεις και πολιτισμούς, που επιθυμεί να ανανεώνει διαρκώς την...

news
Nomade είναι η γυναίκα που την ενδιαφέρει ο κόσμος, που κοιτά με περίεργα μάτια. Είναι η γυναίκα που περιπλανιέται σε σκέψεις και έχει αναμνήσεις από περιπέτειες που έζησε σε διάφορες πόλεις και πολιτισμούς, που επιθυμεί να ανανεώνει διαρκώς την ομορφιά. Ο Giorgio Armani αφιερώνει την πιο εκλεπτυσμένη από τις συλλογές του σε αυτή τη γυναίκα και την αναζήτησή της: ένας συνδυασμός που δημιουργεί έκπληξη μεταξύ της απλότητας της χαρακτηριστικής γραμμής Armani και του διακοσμητικού πλούτου. 


Η Linda Cantello, International Make up Artist για τη Giorgio Armani, μεταφράζει τη συλλογή Giorgio Armani Prive Spring/Summer 2014 στο makeup: «Μια μίξη από διαφορετικές επιρροές, ένας μαχαραγιάς, ο Erte, η παρισινή κομψότητα συνδυάζονται για να εκφράσουν ένα απροσδιόριστο μυστήριο. Επίπεδα από χρώμα, μαύρο, γκρι, ασημί, μοβ δημιουργούν το ‘Paris Minuit’”.

INFO: Τα προϊόντα ομορφιάς GIORGIO ARMANI μπορείτε να τα βρείτε στα attica City Link και attica Golden Hall.
SHARE THIS