Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

PROJECT ELECTRIC

Στην πόλη, η μέρα τελειώνει και ο γκρίζος ουρανός γίνεται σκούρος μπλε. Οι πινακίδες νέον και τα φώτα του δρόμου αναβοσβήνουν σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις ενώ τα κτίρια με τις γυάλινες τζαμαρίες καθώς και τα ασφαλτοστρωμένα πεζοδρόμια αστράφτουν...

news

Στην πόλη, η μέρα τελειώνει και ο γκρίζος ουρανός γίνεται σκούρος μπλε. Οι πινακίδες νέον και τα φώτα του δρόμου αναβοσβήνουν σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις ενώ τα κτίρια με τις γυάλινες τζαμαρίες καθώς και τα ασφαλτοστρωμένα πεζοδρόμια αστράφτουν μετά από τη βροχή. Εκείνη, μαγνητίζει τα βλέμματα, είτε βρίσκεται σε μια αριστοκρατική γειτονιά είτε σε μια μοντέρνα γκαλερί στο Παρίσι, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη ή τη Σαγκάη.
Η γυναίκα YSL πρωταγωνιστεί στην καρδιά της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ! Κινείται με το ρυθμό των δρόμων στους οποίους βαδίζει, ενώ οι γόβες στιλέτο της χτυπούν δυνατά. Δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, παίζει με τους κοσμοπολίτικους κώδικες και τις αντιθέσεις, αντλώντας την έμπνευσή της από την έντονη ενέργεια της πόλης.
Γνωρίστε από κοντά τις νέες δυνατές αποχρώσεις του YSL και δώστε ένταση και χαρακτήρα στο make up σας.

SHARE THIS