Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

PRODIGY COMPACT FOUNDATION

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η HELENA RUBINSTEIN έχει εστιάσει την εξειδίκευσή της στην περιποίηση & στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Σήμερα δημιουργεί ένα νέο foundation στο μεταίχμιο της περιποίησης: το Prodigy Compact Foundation....

news
Για περισσότερα από 110 χρόνια, η HELENA RUBINSTEIN έχει εστιάσει την εξειδίκευσή της στην περιποίηση & στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Σήμερα δημιουργεί ένα νέο foundation στο μεταίχμιο της περιποίησης: το Prodigy Compact Foundation. Σαν μετάγγιση νεότητας, αναδεικνύει στη στιγμή, μια ορατά πιο ομοιόμορφη, λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. 
Διαθέτει θαυματουργή υφή, για ελαφριά κάλυψη και άνεση όλη την ημέρα: η λεπτή υφή, γίνεται άμεσα ένα με την επιδερμίδα και αποκαλύπτει μια ορατά πιο λεία υφή επιδερμίδας χωρίς αποτέλεσμα μάσκας. Περιέχει υδροφοβικές πούδρες για έλεγχο της γυαλάδας, διασφαλίζει ένα αποτέλεσμα μακιγιάζ που διαρκεί όλη την ημέρα και περιέχει φίλτρα UV για να διασφαλίσει την υψηλή προστασία SPF35.

Το Prodigy Compact Foundation είναι το απόλυτο συμπλήρωμα στην καθημερινή φροντίδα περιποίησης Prodigy και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Διατίθεται σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις και είναι διπλής χρήσης: προσφέρει εξατομικευμένο μακιγιάζ για σοφιστικέ αποτέλεσμα καθώς μπορεί να εφαρμοστεί με στεγνό σφουγγαράκι για διάφανο και φυσικό τελείωμα ή με βρεγμένο σφουγγαράκι για περισσότερη κάλυψη. 
SHARE THIS