Make-up

ROUGE LIQUID & DOUBLE ROUGE

Από τότε που δημιουργήθηκε το Rouge Dior, το 1953, δεν έχει σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται, να συνοδεύει τις γυναίκες, τη μόδα και την κοινωνία με ένα και μοναδικό, διαρκές χαρακτηριστικό γνώρισμα: την ευχαρίστηση και την δύναμη του χρώματος....

news news
Από τότε που δημιουργήθηκε το Rouge Dior, το 1953, δεν έχει σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται, να συνοδεύει τις γυναίκες, τη μόδα και την κοινωνία με ένα και μοναδικό, διαρκές χαρακτηριστικό γνώρισμα: την ευχαρίστηση και την δύναμη του χρώματος. Το 2016, το διάσημο κραγιόν αγκάλιασε την feel-good θηλυκότητα και συνδύασε την καλλυντική καινοτομία του με μια πραγματική χρωματική επανάσταση. Σήμερα, το Rouge Dior ανακαλύπτει και πάλι τον εαυτό του, εξερευνώντας νέες τεχνικές στα εργαστήρια του Dior με δύο τρόπους για να παίξει με το χαμόγελό σας. 

Δύο νέα κραγιόν που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την εμπειρία του Οίκου Dior και τον αναδεικνύουν ως "δημιουργό χρωμάτων". 


Το Rouge Dior, το πιο εμβληματικό κραγιόν ανανεώνεται ξανά και ανακαλύπτει για ακόμα μία φορά τον εαυτό του εξερευνώντας νέες τεχνικές στα εργαστήρια του Dior για να παίξει με το χαμόγελό σας με δύο τρόπους. Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior, αποκαλύπτει τις δύο καινοτομίες Rouge Dior: το Rouge Liquid και το Double Rouge.


Rouge Liquid, το πρώτο υγρό σταθερό κραγιόν Dior με έντονο χρώμα couture. 

Ένα κραγιόν Rouge Dior – η πρώτη υγρή σύνθεση του Dior με πολλαπλά αποτελέσματα και εκπληκτική χρωματική επίδραση. Το Rouge Liquid χρησιμοποιεί τις αντιφάσεις και αυτό είναι που το κάνει ισχυρό και πρωτότυπο. Ζωντανά ματ, σατινέ και μεταλλικά αποτελέσματα, έντονο χρώμα, ανάλαφρο και με κάλυψη μεγάλης διάρκειας, που σε καμία περίπτωση δεν αφαιρεί από την άνεση και την κομψότητα. Αυτές οι μέχρι τώρα ασυμβίβαστες ιδιότητες, συγκεντρώνονται πλέον σε ένα κραγιόν Rouge Dior. 
Το Rouge Liquid είναι ταξινομημένο σε τέσσερις τολμηρούς τόνους couture και διατίθεται σε 24 ζωηρές αποχρώσεις:

> Liquid Rock Matte 
"Ένα υγρό ματ κραγιόν είναι κάτι σαν αντίφαση με όρους, έτσι δεν είναι;" λέει ο Peter Philips χαμογελώντας. "Λοιπόν, η απουσία λάμψης, η οποία συνήθως μπερδεύει το αποτέλεσμα, ενισχύει την απόδοση του χρώματος. Ακριβώς όπως το Hectic Matte, ένα πολύ όμορφο, συνταρακτικό μπορντό της Βουργουνδίας". Ανάμεσα στις 8 ματ αποχρώσεις, το It-shade 999 Matte θα ευχαριστήσει όσες θαυμάζουν το πιο διάσημο και εμβληματικό από τα κόκκινα του Dior.

 

> Liquid Electric Metal
"Το μεταλλικό εφέ είναι ιδιαίτερα έντονο, αποκαλύπτοντας ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με βερνίκι νυχιών", παρατηρεί ο Peter Philips. "Σε αυτή την οικογένεια, το Rock'N'Metal εμφανίζει μια σχεδόν ενοχλητική απόχρωση πορτοκαλοχάλκινη, όπως το χρώμα της λάβας, που δείχνει μαγευτικό στα χείλη". 6 αποχρώσεις συμπεριλαμβανομένης μιας It-shade που ονομάζεται 979 Poison Metal, ένα βαθύ, γεμάτο υπεροψία, πλούσιο δαμασκηνί.

 

> Liquid Pop Satin
"Διευρύνοντας την χρωματική τόλμη, διακριτικά," αποκωδικοποιεί ο Peter Philips, "η σύνθεση χαρίζει έναν πραγματικά καλό συνδιασμό μεταξύ του αποτελέσματος μακιγιάζ, της διάρκειας και του σατινέ εφέ. Ακριβώς σαν το  Delicate Satin, ένα όμορφο, πολύ κολακευτικό μπεζ, που όλες οι γυναίκες αγαπούν". Αυτές οι 6 αποχρώσεις εκπέμπουν θετικές δονήσεις - ειδικά η It-shade Miss Satin, ένα τρυφερό, αλλά όχι τόσο αθώο, ροζ.

> Liquid Velvet Nude
"Ελαφριά και κρεμώδη μπεζ, που έχουν διπλό καθήκον: μπορούν να κάνουν ουδέτερα τα φυσικά σας χείλη για ένα «ρομποτικό» γυμνό look ή δημιουργώντας ένα ρετρό, διασκεδαστικό εφέ του΄60. Όμως, κάθε φορά είναι κομψό!"
Στο επίκεντρο αυτής της  κομψής χρωματικής παλέτας ματ αποχρώσεων για να επιλέξετε ανάλογα με το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, το It-Shade Jungle Matte 614 είναι ένα υπέροχο γυμνό καφέ που μπορεί να φαίνεται τόσο φυσικό όσο και κομψό.
Το Double Rouge, είναι το πρώτο κραγιόν Dior με ματ μεταλλικό εφέ

Δύο τάσεις - η ματ και η μεταλλική – ενώνονται για να κάνουν απολαυστικό το μακιγιάζ. Με μια μόνο εφαρμογή, χάρη στο διπλής υφής στικ, το Double Rouge προσφέρει ένα ombré  αποτέλεσμα με την έντονη παρουσία ματ χρωστικών ουσιών στον εξωτερικό του δακτύλιο σε συνδυασμό με έναν μεταλλικό πυρήνα που εγκλωβίζει το φως. Η σύνθεση εδώ κέρδισε το στοίχημα και έτσι, με την εφαρμογή, οι δύο αποχρώσεις εναρμονίζονται, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα και μια οπτική ψευδαίσθηση όγκου.

Χρειάστηκαν πάνω από εκατό προσπάθειες για να βρεθεί η τέλεια ισορροπία για όλες τις αποχρώσεις (ακόμη και οι εντονότερες αντιθέσεις φαίνονται απαλές μετά την εφαρμογή) και τέσσερις μήνες για να προσαρμοστεί η σύνθεση και να τελειοποιηθεί κάθε στικ.
"Μου αρέσει πολύ το καινοτόμο πνεύμα της δεκαετίας του '60 του Double Rouge, ένα κραγιόν που προσδίδει γοητεία και προσφέρει ένα καταπληκτικό  αποτέλεσμα στο μακιγιάζ", εξηγεί ο Peter Philips. "Το δύσκολο κομμάτι ήταν ο εντοπισμός των σωστών συνδυασμών ενός πιο σκούρου, ματ εξωτερικού δακτυλίου και ενός ελαφρύτερου, ιριδίζοντος μεταλλικού πυρήνα, ο οποίος τονίζει τις καμπύλες των χειλιών και έτσι δίνει την εικόνα του όγκου. Είναι ένα on-the-go προϊόν που είναι εύκολο να φορεθεί και είναι ικανό να δώσει ένα αποτέλεσμα μακιγιάζ που μοιάζει επαγγελματικό."
Για το Double Rouge, ο Peter Philips δημιούργησε 4 χρωματικές οικογένειες: διασκεδαστικά και εκλεπτυσμένα κόκκινα, χαρούμενα κοραλί, μωβ ροζ που ηλεκτρίζουν και γυμνά χρώματα που κολακεύουν κάθε στυλ ομορφιάς.
4 It-Shades ορίζουν το ύφος της συλλογής:
> 999 Matte Metal: ένα tone sur tone, αυθεντικό κόκκινο με ένα διακριτικό οmbré αποτέλεσμα από ένα ματ κόκκινο και ένα χρυσό πυρήνα, "μια μικρή φλόγα που το οδηγεί σε άλλη διάσταση".
> 288 Miss Crush: "Ένα ροζ με ένα θεαματικό αποτέλεσμα και έναν ιριδίζοντα πυρήνα. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα look με όγκο", σύμφωνα με τον Peter Philips.
> 992 Poison Purple: ένα έντονο βιολετί με έναν μεταλλικό πυρήνα από ιριδίζον χρυσό και βαθύ μοβ. "Το πολύ ασυνήθιστο χρώμα στον πυρήνα αναπολεί το εμβληματικό μπουκάλι Poison, την πολυτέλεια και τη νύχτα. Αυτή η απόχρωση προσφέρει ένα πολύ αισθησιακό, ηδονικό αποτέλεσμα".
> 510 Jungle Beige: ο Peter Philips μιλάει για "έναν μπλεγμένο συνδυασμό ανοιχτού καφέ και φωτεινού βιολετί, που δημιουργεί υπέροχα χείλη για να αντιμετωπίσουν την ζούγκλα της πόλης".

Τέσσερα περιορισμένης έκδοσης βερνίκια νυχιών συντονίζονται με αυτές τις It-Shades αποχρώσεις. Υπάρχει ένα απαλό ροζ που ονομάζεται Miss Satin, ένα εξαιρετικά φινετσάτο μωβ που ονομάζεται Poison Metal, ένα φωτεινό κανελί που ονομάζεται απλά, 999 Rouge Matte και ένα φυσικό χρώμα του γυμνού που είναι ταυτόχρονα άγριο και εκλεπτυσμένο και ονομάζεται Jungle Matte.

INFO: Σε όλα τα attica.
SHARE THIS