Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

GUERLAIN TERRACOTTA

Η Guerlain επαναπροσδιορίζει την Terracotta για το Καλοκαίρι 2017, δημιουργώντας καινούρια προϊόντα που θα γίνουν το must-have για την περιποίησή σας φέτος το καλοκαίρι....

news news
Η Guerlain επαναπροσδιορίζει την Terracotta για το Καλοκαίρι 2017, δημιουργώντας καινούρια προϊόντα που θα γίνουν το must-have για την περιποίησή σας φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για προϊόντα που μας αφήνουν με την πιο ευχάριστη αίσθηση -εσωτερικά και εξωτερικά- ολόκληρη τη χρονιά, με ή χωρίς ήλιο.
Μια ολοκληρωμένη συλλογή σας περιμένει στα Guerlain corners στα attica, City Link και attica, Golden Hall και αποτελείται από τα αγαπημένα basics Guerlain προϊόντα, αλλά και από τις αφίξεις, συλλεκτικές εκδόσεις και limited edition σειρές που φωτίζουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, αφήνοντάς της μια φυσική χρυσή λάμψη. INFO: Βρείτε τα προϊόντα GUERLAIN στα attica, City Link & Golden Hall.
SHARE THIS