Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

TROPICAL SPRING

news
Η Dolce&Gabbana μας ταξιδεύει στη Νότια Σικελία με τη νέα συλλογή μακιγιάζ Tropical Spring - μια γιορτή στην πολυτελή φύση, ένα ταξίδι των αισθήσεων σε τροπικά σκηνικά, εκεί όπου η δύναμη του εξωτισμού καθορίζει τη διάθεση. Η αισθησιακή γυναίκα της Dolce&Gabbana υιοθετεί την πιο ελκυστική νέα εμφάνιση, με φανταχτερά κοραλλί και ζωηρά ροζ.  

Το επίσημο μακιγιάζ της καμπάνιας Tropical Spring δημιουργήθηκε με το ρουζ Tropical Coral Blush σε συνδυασμό με το Creamy Illuminator στην απόχρωση Rosa Del Mattino στα ζυγωματικά και το Passion Duo Lipstick στην απόχρωση Tropical Coral στα χείλη. Στα μάτια η λάμψη από την Eyeshadow Duo στην απόχρωση Tropical Coral γίνεται ακόμη πιο πολύτιμη, με την έμφαση που χαρίζουν το Gold Eyeliner και η Passioneyes Mascara στην απόχρωση Nero. Και για την απόλυτη τελική πινελιά κομψότητας: νύχια που ιριδίζουν βαμμένα με το The Nail Lacquer στην απόχρωση Beach Sand που λάμπει απεριόριστα. Σαν άλλη ωδή στον ήλιο, η απόχρωση Tropical Coral συνδυάζει το μεγαλείο του κόκκινου και την αύρα του πορτοκαλί. Η εκτυφλωτική λάμψη του φωτεινού πορτοκαλί του ρουζ The Blush κάνει τα ζυγωματικά να λάμπουν με τη φλόγα του πάθους. Χείλη που μαγνητίζουν με μια πινελιά από το Passion Duo Lipstick στην απόχρωση του κόκκινου κοραλλί και στην ιριδίζουσα χρυσή καρδιά του, όπως ένα εξωτικό άνθος Ιβίσκου. Σαγηνευτικό βλέμμα με το συνδυασμό ζωηρού κόκκινου και κοραλλί ροζ που λάμπει με χρυσές αποχρώσεις με την Eyeshadow Duo. Για μία κυριολεκτικά αλησμόνητη εμφάνιση, το Nail Lacquer χαρίζει στα νύχια την αξεπέραστη κοραλλί κόκκινη λάμψη του.  Χαρούμενη, τολμηρή και εντυπωσιακή, αλλά πάντα σαγηνευτική: όλες οι αποχρώσεις του ροζ είναι απαραίτητες για να εκφράσουν την Tropical Pink δόνηση της εξωτικής διάθεσης. Από το εκτυφλωτικό ροζ του ρουζ The Blush που φωτίζει χαρούμενα τα ζυγωματικά, στο ζωηρό ροζ του Passion Duo Lipstick που σκιαγραφεί ένα λαμπερό χαμόγελο. Από το συνδυασμό του διακριτικού ροζ και του εντυπωσιακού μωβ της Eyeshadow Duo που φωτίζει τα μάτια, ως την πορφυρή λάμψη του The Nail Lacquer στην απόχρωση
Passione: η ύστατη πινελιά για το μακιγιάζ tropical pink. Για λάμψη, το Creamy Illuminator στην απόχρωση Rosa Del Mattino μιμείται την υπέροχη φυσική λάμψη του ήλιου στην επιδερμίδα. Στα χείλη, το μωβ αποτύπωμα του Passion Duo Lipstick στη απόχρωση Satin αποδεικνύει ότι μπορείτε να είστε τολμηρή και να φοράτε έντονες αποχρώσεις και την άνοιξη. Το  προκλητικό The Khol Pencil στην εμβληματική απόχρωση Dahlia και η Passioneyes Mascara στην απόχρωση Nero διεγείρουν το θηλυκό αισθησιασμό. Για την τελική πινελιά προσθέτουμε το Gold Eyeliner στα μάτια. Φτάνοντας στα νύχια, η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα στις αποχρώσεις Amethyst και Beach Sand του μυστηριώδους The Nail Lacquer, ενός αυθεντικού βερνικιού που αποτυπώνει τις μαγευτικές αποχρώσεις της άμμου κάτω από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου. 

INFO: Το νέο μακιγιάζ DOLCE&GABBANA θα το βρείτε στο attica City Link & Τσιμισκή.

SHARE THIS