Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

ART STICK LIQUID LIP

Εμπνευσμένο από την καλλιτεχνική της φύση, η Bobbi Brown παρουσιάζει την μοντέρνα εκδοχή του υγρού lipstick: Art Stick Liquid Lip....

news
Εμπνευσμένο από την καλλιτεχνική της φύση, η Bobbi Brown παρουσιάζει την μοντέρνα εκδοχή του υγρού lipstick: Art Stick Liquid Lip. Κρεμώδες και πλούσιο με ημι ματ αποτέλεσμα προσφέρει ζωντανό χρώμα με πολυτελή ελαφριά υφή. Διαθέτει ενυδατική σύνθεση που θρέφει τα χείλη, μεγάλη διάρκεια και είναι πολύ εύκολο
στην εφαρμογή. Το Art Stick Liquid Lip είναι ιδανικό προϊόν όταν βρίσκεστε έξω  — απλά πιέστε το σωληνάριο, εφαρμόστε και είστε έτοιμη. Είναι διαθέσιμο σε 16 ουδέτερες, φωτεινές και έντονες αποχρώσεις. 

Χρησιμοποιήστε το πιέζοντας απαλά το σωληνάριο κατευθείαν στα χείλη σας, ξεκινώντας από το κάτω μέρος. Πιέστε τα χείλη σας μεταξύ τους και έπειτα εφαρμόστε στο πάνω χείλος. Γεμίστε τα κενά εκεί που χρειάζεται για άψογο αποτέλεσμα.  INFO: Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα BOBBI BROWN στα attica City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.
SHARE THIS