Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

TOM FORD AW16 SEASONAL COLLECTION

Ισορροπία και συμμετρία. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά για τη νέα συλλογή Tom Ford με προϊόντα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή collection....

news

Ισορροπία και συμμετρία. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά για τη νέα συλλογή Tom Ford με προϊόντα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή collection. 

Για τα χείλη: Tom Ford Lip Contour Duo
Το νέο Tom Ford Lip Contour Duo είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αποτελείται από δυο άκρες, η μια λεπτή και κομψή για να τονίζει το σχήμα των χειλιών και η άλλη για πλήρη κάλυψη. Όταν χρησιμοποιούνται και οι δυο άκρες το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη διάσταση στα χείλη και πιο ομοιόμορφο σχήμα. Δίνει ένα αισθησιακό ombre αποτέλεσμα.Για τα μάτια: Tom Ford Cream Color For Eyes
Ο Tom Ford πιστεύει ότι τα μάτια είναι το επίκεντρο του προσώπου και ότι ένα sexy βλέμμα μπορει να ολοκληρώσει ένα look. Παρουσιάζει μια πολυτελή κρεμώδη σκιά για τα μάτια. Αυτή η υγρή φόρμουλα, εμπλουτισμένη με λαμπερούς οπτικούς παράγοντες, αποτελεί το αξεσουάρ ενός έντονου βλέμματος. Απλώνεται σε ολόκληρο το βλέφαρο για ένα σπινθηροβόλο βλέμμα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει τολμηρά το βλέφαρο.

INFO: Βρείτε το makeup TOM FORD αποκλειστικά στα attica, City Link, Golden Hall & Τσιμισκή καθώς & στο atticabeauty.gr.
SHARE THIS