Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Make-up

DIORSHOW / BEHIND THE SCENES

Από την πρώτη Diorshow mascara έως τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα Diorshow προέρχονται από τον κόσμο των παρασκηνίων των shows του Dior....

news news
Από την πρώτη Diorshow mascara έως τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, όλα τα εξειδικευμένα προϊόντα Diorshow προέρχονται από τον κόσμο των παρασκηνίων των shows του Dior. Η τέχνη τους βρίσκεται στην μεταφορά της τεχνικής των make-up artists σε νέα εργαλεία που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Οι λέξεις-κλειδιά είναι η ακρίβεια, η βαθειά γνώση, η πρωτοπορία, η τόλμη και η εφευρετικότητα.

Το 2015, η Diorshow ξαναγεννιέται στα χέρια του Peter Philips που είναι ο Make-up Creative & Image Director του Christian Dior. Κάθε σεζόν εκφράζει το μοναδικό του όραμα για την ομορφιά καθοδηγούμενο από την αναζήτηση πρωτοποριακών αποτελεσμάτων και καινοτόμων τεχνολογιών. 

Η mascara DIORSHOW αποτελεί την signature-mascara που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια και επαναλαμβάνεται στα παρασκήνια. Το 2015 η Diorshow αντλεί την έμπνευσή της από τις ψεύτικες βλεφαρίδες που προσθέτουν οι make-up artists του Dior στις πασαρέλες. Υπόσχεται επιθυμητό όγκο που μπορεί να διαμορφωθεί με αλλεπάλληλες στρώσεις.

Εμπνευσμένο από την "οδοντόβουρτσα" που οι επαγγελματίες make-up artists χρησιμοποιούν σαν εργαλείο για να δώσουν στις βλεφαρίδες πάχος και πλούσιο όγκο, το θρυλικό Diorshow XXL βουρτσάκι παραμένει ίδιο από την πρώτη του κυκλοφορία το 2002, με μια εντυπωσιακή προσθήκη στην σύνθεσή του, η οποία έρχεται να δημιουργήσει ένα προοδευτικό αποτέλεσμα όγκου: μια υφή νέας γενιάς, εμπλουτισμένη με ίνες για γέμισμα των κενών μεταξύ των βλεφαρίδων που δείχνει σαν να τις πολλαπλασιάζει. Ο όγκος κτίζεται σε κάθε στρώση, χωρίς όρια.

Μία άλλη σημαντική καινοτομία: η συσκευασία σε μπλε του μεσονυκτίου αυτής της νέας Diorshow κρύβει ένα τεχνολογικό διαμάντι - μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ “AIRLOCK™” WIPER που περιορίζει τη διείσδυση του αέρα εντός του σωλήνα και αποτρέπει τη σύνθεση να στεγνώσει. Κάθε φορά, η υφή διατηρεί τις ιδιότητες και την φρεσκάδα της. Η εγγύηση ενός τέλειου αποτελέσματος μακιγιάζ, χωρίς περίσσευμα προϊόντος. Με μία λέξη, επαγγελματικό.

Η παλέτα 5 COULEURS DESIGNER αποτελεί την εκπαιδευτική παλέτα των make-up artists. Mε 5 βήματα, δίνει την δυνατότητα για επαγγελματική διαβάθμιση του χρώματος, που δείχνει τόσο καλή όσο τα μακιγιαρισμένα μάτια στις πασαρέλες του Dior. Ευκολότερη και πιο επαγγελματική από ποτέ, αυτή η βασική παλέτα Dior έχει επανασχεδιαστεί πλήρως.
SHARE THIS