Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

ESCADA TURQUOISE SUMMER

Το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στην ελευθερία. Αέρας στα μαλλιά, ζεστός ήλιος στην επιδερμίδα κι αυτή η ανέμελη αίσθηση που νιώθεις όταν δραπετεύεις από την καθημερινότητα, έστω και για μια στιγμή. Το ESCADA Turquoise Summer, στη νέα συλλεκτική του...

news
Το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στην ελευθερία. Αέρας στα μαλλιά, ζεστός ήλιος στην επιδερμίδα κι αυτή η ανέμελη αίσθηση που νιώθεις όταν δραπετεύεις από την καθημερινότητα, έστω και για μια στιγμή. Το ESCADA Turquoise Summer, στη νέα συλλεκτική του έκδοση για το καλοκαίρι 2015, προκαλεί την απελευθέρωση του πνεύματος και ένα συναίσθημα φυγής σε μια πραγματικότητα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.   
Πρόκειται για ένα έντονα φρουτώδες, δυναμικό αλλά και παιχνιδιάρικο, καλοκαιρινό άρωμα. Η σύνθεσή του διαθέτει νότες φράουλας, βατόμουρου και φραγκοστάφυλου, οι οποίες συμπληρώνονται από τις πιο αισθησιακές, κρεμώδεις νότες βανίλιας και σανταλόξυλου. Το ESCADA Turquoise Summer δημιουργεί διάθεση εξερεύνησης και μας καλεί να αφήσουμε το πνεύμα μας ελεύθερο. 

Στην αρωματική αίσθηση που προκαλεί το Escada Turquoise Summer συναντάμε ένα παιχνιδιάρικο φρουτώδες σορμπέ από άγρια κόκκινα φρούτα, ένα άρωμα που μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι. Και στην καρδιά όμως του αρώματος, τα κόκκινα φρούτα δίνουν τη θέση τους στις σαρκώδεις νότες ροδάκινου, οι οποίες συμπληρώνονται εύστοχα από το φρέσκο λουλουδάτο άρωμα της βιολέτας και των ανθών πορτοκαλιάς. Η έντονα φρουτώδης αίσθηση του αρώματος, αντισταθμίζεται από τις αισθησιακές νότες βάσης με ένα χαλαρωτικό μείγμα κρεμώδους βανίλιας και απαλού σανταλόξυλου. 

Τόσο με τη συσκευασία όσο και με το σχεδιασμό του μπουκαλιού, το ESCADA Turquoise Summer παραπέμπει στην καλοκαιρινή ελευθερία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Η εξωτερική συσκευασία ζωντανεύει την ευχάριστη έννοια της καλοκαιρινής φυγής με την έξυπνη χρήση φανταστικών εικόνων με λουλούδια και πεταλούδες στα χαρακτηριστικά, αναγνωρίσιμα χρώματα της ESCADA. 
Φέτος, η εικονογράφος και σχεδιάστρια μόδας Sarah Arnett άντλησε την έμπνευσή της από την κληρονομιά της ESCADA, τη λαμπερή και φρουτώδη σύνθεση του Turquoise Summer, αλλά και τις σκέψεις φυγής που προκαλεί ο σχεδιασμός της εκπληκτικής του συσκευασίας. 

ΙNFO: Ανακαλύψτε το νέο άρωμα της Escada στα attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos και Τσιμισκή.
SHARE THIS