Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

AROMATICS IN WHITE

Το νέο Aromatics in White εκφράζει μια γαλήνια αυτοπεποίθηση από ξύλινες νότες, διάφανα πέταλα και ξεστές νότες κεχριμπαριού. Η επιλογή των φυσικών και αγνών συστατικών του δημιουργεί ένα επιτηδευμένο άρωμα που είναι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκο....

news
Το νέο Aromatics in White εκφράζει μια γαλήνια αυτοπεποίθηση από ξύλινες νότες, διάφανα πέταλα και ξεστές νότες κεχριμπαριού. Η επιλογή των φυσικών και αγνών συστατικών του δημιουργεί ένα επιτηδευμένο άρωμα που είναι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκο.
Το νέο Aromatics in White από την Clinique ξεκινά με μια τολμηρή και αναζωογονητική αίσθηση τραγανού φύλλου βιολέτας μαζί με κεχριμπαρένιο Cistus και πιπέρι Sichuan, που παρασέρνουν αμέσως βαθιά στο άρωμα. Οι νότες καρδιάς του αρώματος εστιάζουν στα διάφανα πέταλα από την καρδιά ροδοπετάλου συνδυασμένα με λουλούδια πορτοκαλιάς και μια πλούσια καρδιά από πατσουλί για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό μίγμα χρωμάτων, αισθήσεων και υφών. Οι νότες βάσης συνδυάζουν ένα μυστηριώδες και αισθησιακό πλέγμα από Amber Gris και Skin Musk με την δελεαστική δύναμη του Benzoin. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ένα αισθησιακό μονοπάτι που δημιουργεί εμμονή και αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί ένα παντοτινό άρωμα ως υπογραφή.

INFO: Ανακαλύψτε το νέο Aromatics in White από την Clinique στα Attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, Τσιμισκή.
SHARE THIS