Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

PRADA CANDY

Σε λίγες γραμμές, συνοψίζεται η ψυχή του αρώματος, η ενεργητικότητα του, το πάθος του για ζωή. Η αγάπη είναι φτιαγμένη από λουλούδια και μας παρασύρει σε ένα παιχνίδι flirt και αισθησιασμού

news

"Aν η αγάπη είναι μία πίτα, το άρωμα Candy θέλει ένα επιπλέον κομμάτι. Aν η αγάπη είναι ένα ποτό, το άρωμα Candy παραγγέλνει διπλά ποτά. Και αν η αγάπη είναι ένα λουλούδι, το άρωμα Candy είναι χιλιάδες λουλούδια!"
Σε λίγες γραμμές, συνοψίζεται η ψυχή του αρώματος, η ενεργητικότητα του, το πάθος του για ζωή. Η αγάπη είναι φτιαγμένη από λουλούδια και μας παρασύρει σε ένα παιχνίδι flirt και αισθησιασμού. H γυναίκα Candy είναι περιτριγυρισμένη από χιλιάδες λουλούδια, όπου τα πέταλα τους καλύπτουν το κορμί της. Η φυσική της ομορφιά σου κόβει την ανάσα. Η γυναίκα Candy δεν μπορεί να εκπροσωπείται από ένα κανονικό λουλούδι. Πρέπει να έχει το δικό της λουλούδι όπως το έχει ονειρευτεί. Σπάνιο & εκπληκτικό. INFO: Η σειρά Prada Candy Florale αποτελείται από EDT 30ML, 50ML, 80ML και θα τη βρείτε στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.
SHARE THIS