Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

FRESH AND SOPHISTICATED

Το Dior Addict Eau de Toilette προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του Dior. Εμπνευσμένο μέσα από ένα απαλό eau de parfum, το Dior Addict δημιούργησε ένα Eau de Toilette άκρως ελκυστικό, αφού είναι ταυτόχρονα φίνο και πικάντικο....

news
Το Dior Addict  Eau de Toilette προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του Dior. Εμπνευσμένο μέσα από ένα απαλό eau de parfum, το Dior Addict δημιούργησε ένα Eau de Toilette άκρως ελκυστικό, αφού είναι ταυτόχρονα φίνο και πικάντικο.
Δημιούργημα του François Demachy, του Δημιουργού-Αρωματοποιού του Dior, το νέο Dior Addict Eau de Toilette είναι μια σύνθεση με λουλουδάτο-φρουτώδες-ξυλώδες άρωμα με εντελώς έντονο χαρακτήρα. Λάμπει με χάρη και δίνει έμφαση στην αισθησιακή αρμονία που γνωρίζει πώς να παραμένει υπέροχα φρέσκια.
Στην κορυφή, οι νότες από μανταρίνι Σικελίας σε καθηλώνουν χαρούμενα, μαζί με γοητευτικούς τόνους κίτρου και φρούτων, οι οποίοι είναι όξινοι αλλά ‘γεμάτοι’. Τα άσπρα άνθη γιασεμιού Sambac και Τυνησιακού νερολί αναμειγνύονται με την ξύλινη νότα βάσης από απόσταγμα σανταλόξυλου που είναι αισθησιακό και διακριτικό και με ένα άγγιγμα από βανίλια.
Άμεσα ελκυστικό, το Dior Addict Eau de Toilette είναι ένα άρωμα εναρμονισμένο με την εποχή του, ενστικτωδώς όμορφο, «ελεύθερο» για να αποπλανήσει. Ένα στιγμιότυπο μιας σοφιστικέ φρεσκάδας
Στο ονειρεμένο ντεκόρ ενός πολυτελούς πύργου, όπου ένα καρουσέλ δημιουργεί το σκηνικό. Παρανοϊκές εικόνες βυθίζονται μέσα σε παραισθησιακά όνειρα. Στη συνέχεια, ένα ξέσπασμα χρωμάτων, η μύηση στην ελευθερία. Το ταξίδι της στη μύηση την προσκαλεί σε ένα άλμα μέσα στους καθρέφτες. Μία εξερευνήτρια γεμάτη κομψότητα , στο κέντρο ενός παιχνιδιού που την οδηγεί στη νέα της ταυτότητα. Σε ένα κόσμο που συνδυάζει όνειρο και πραγματικότητα. Μία σουρεαλιστική, ποιητική, αχαλίνωτη απόδραση.
Βασίλισσα στο βασίλειό της, στροβιλίζεται, ντυμένη με ένα λουλουδάτο μπροκάρ. Ομορφιά Υψηλής Ραπτικής, με γυμνούς ώμους, αρχοντική και λεπτοκαμωμένη. Μοιραία στο πρώτο βλέμμα, χαριτωμένη στο επόμενο, τολμηρή μπροστά στις μεταβολές και τα γυρίσματα ενός αισθησιακού ονείρου.

Είναι μία ακαταμάχητη περιπέτεια που μετατρέπει τον άπιαστο χρόνο και τη λήθη σε πραγματικότητα και όνειρα. 

«Το Dior Addict Eau de Toilette, είναι μία άμεση και ξεχωριστή υπογραφή. Είναι «γεμάτο άρωμα» χωρίς να είναι υπερβολικό, γοητεύει χωρίς να επιδεικνύεται», όπως αναφέρει ο François Demachy.
SHARE THIS