Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

ROYAL BLACK POTION FOR MAN

Αυτό το μυστηριώδες άρωμα έχει τις ρίζες του στις αρχές της Αλχημείας. Οι αδερφοί DSQUARED2 θέλησαν να εξερευνήσουν αυτό τον μαγευτικό, γεμάτο απόκρυφες τελετουργίες κόσμο και να αναζητήσουν την ιστορία της Αλχημείας, φτάνοντας στις αρχές της αρχαίας...

news
Αυτό το μυστηριώδες άρωμα έχει τις ρίζες του στις αρχές της Αλχημείας. Οι αδερφοί DSQUARED2 θέλησαν να εξερευνήσουν αυτό τον μαγευτικό, γεμάτο απόκρυφες τελετουργίες κόσμο και να αναζητήσουν την ιστορία της Αλχημείας, φτάνοντας στις αρχές της αρχαίας αυτής τέχνης, η οποία γεννήθηκε στην μοναδική εποχή της Αιγύπτου και των Φαραώ.

Η λέξη αλχημεία προέρχεται από το KEME-KHMI, ένα πολύ γνωστό ιερογλυφικό που σημαίνει "μαύρη Γή". Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν αυτό το σύμβολο για να δείξουν το έδαφος τους, το οποίο γινόταν μαύρο και γόνιμο μετά τις πλημμύρες του Νείλου. Η Γή είναι ένα από τα τέσσερα συστατικά που συνθέτουν τον κόσμο της Αλχημείας, είναι αυτή πάνω στην οποία όλα γεννιούνται, μεγαλώνουν και κινούνται. Οι DSQUARED2 επανα-επεξεργάζονται αυτή την μοναδική φιλοσοφία: το μαύρο είναι το σύμβολο της γόνιμης γης και της μαγευτικής αιγυπτιακής νύχτας,  γεμάτο μυστικά και πάθος. Το μαύρο είναι ακόμη το χρώμα του έρωτα, του άγνωστου και αισθησιακού παιχνιδιού, του μυστήριου και της αποπλάνησης.

Το μαύρο, λοιπόν, είναι η ψυχή του νέου και αυθεντικού αρώματος Potion For Man Royal Black.

SHARE THIS