Fragrances

VALENTINO ACQUA

Η ιστορία του Valentino Acqua διαδραματίζεται σε ένα μαγευτικό ιταλικό παλάτι. Το ξεθωριασμένο μεγαλείο αυτού του πλούσιου σκηνικού συγκρούεται με τον οξυμένο ρομαντισμό των εικόνων του McLellan....

news

Η ιστορία του Valentino Acqua διαδραματίζεται σε ένα μαγευτικό ιταλικό παλάτι. Το ξεθωριασμένο μεγαλείο αυτού του πλούσιου σκηνικού συγκρούεται με τον οξυμένο ρομαντισμό των εικόνων του McLellan. Τα φθαρμένα παστέλ μωσαϊκά και τα ξεφλουδισμένα σκαλιστά γείσα ξυπνούν μια αριστοκρατική ευαισθησία. Είναι μια ατμόσφαιρα που υπονομεύει και επαναπροσδιορίζει παλαιότερους κώδικες, ενσωματώνοντας την μακροχρόνια ένταση μεταξύ της μελλοντικής υπόσχεσης και της κρυφής γνώσης της κληρονομιάς. 

Valentino Uomo Acqua και Valentino Donna Acqua: Το ένα δεν καθορίζει το άλλο, όμως μαζί αντιπροσωπεύουν τη νέα ιεραρχία της επιθυμίας, εμβληματική και ατρόμητη, γεμάτη με ακατέργαστη  αυθεντικότητα και χαλαρή συμπεριφορά. 

ΤΟ ΑΡΩΜΑ 

Το Valentino Donna Acqua και το Valentino Uomo Acqua αντιπροσωπεύουν μία νέα ερμηνεία των κλασικών αρωμάτων Valentino με μια εξελιγμένη διάθεση. Εμπνευσμένη από την σχεδιαστική αισθητική του οίκου υπό την διοίκηση του Pierpaolo Piccioli, Δημιουργικού Διευθυντή, οι εικόνες δίνονται με μια νέα αυθεντικότητα. Μια ενέργεια ανατρεπτικού ρομαντισμού αντικατοπτρίζεται στην επιφάνεια, και τυλίγεται σε μια δυνατή ερωτική αντίληψη και ασεβή ψυχρότητα. Οι εραστές κρατούν τον κόσμο στα χέρια τους, σ’ αυτές τις εικόνες είναι χαραγμένη η μοίρα τους, που ξεδιπλώνεται στους τοίχους του παλατιού.    


ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ 

Συνυπάρχοντας όπως η σκιά και το φως, δεσμευμένοι παντοτινά σ’ αυτήν την στιγμή, η καμπάνια του Acqua προβάλλει τα μοντέλα Clement Chabernaud και Maartje Verhoef. Λουσμένοι με μια χρυσαφί φυσική λάμψη υπό τον φακό του φωτογράφου Alasdair McLellan, είναι η συναισθηματική και φυσική ενσάρκωση των αισθήσεων. Η χαλαρή, δελεαστική τους οικειότητα καλύπτει ένα βαθύτερο, ανέκφραστο δράμα. Το ζευγάρι μοιράζεται μια ανεξήγητη ένωση: να είναι ένα, όμως αμετάκλητα και προκλητικά ανεξάρτητοι. Η σχέση τους είναι εφήμερη όμως και αιώνια, μια ένωση βασισμένη στην ένταση και την αντίθεση, όπως τα περισσότερα εμβληματικά ζευγάρια της πολιτιστικής μας συνείδησης. 


VALENTINO DONNA ACQUA 

Μια ασεβής διαμάχη απαλότητας και απόλαυσης της Sonia Constant, το Valentino Donna Acqua αποτελεί μια σύγκρουση ανάμεσα σε τρυφερό πράσινο αμύγδαλο και παγωμένο αχλάδι. Η ζεστασιά της συμφωνίας του frangipani και του τριαντάφυλλου συναντά μια πρόταση σανταλόξυλου και κράταιγου.Το Valentino Donna Acqua παρουσιάζεται στο εμβληματικό γυάλινο μπουκάλι, υποδηλώνοντας την ανυπότακτη χάρη, ενώ η εξωτερική συσκευασία του αντηχεί το κλασικό άρωμα Valentino Donna. Το Valentino Donna Acqua βρίσκεται σε ένα ροζ – τριανταφυλλί κουτί, δημιουργώντας μια νέα έκφραση ομορφιάς στην αρωματοποιία, την ασυγκράτητη αρμονία της μοντέρνας επιθυμίας. 

VALENTINO UOMO ACQUA 

Το Valentino Uomo Acqua με δημιουργούς τους Alexis Dadier και Sophie Labbé, είναι μια σύγχρονη εξερεύνηση της φρεσκάδας και της έντασης. Το πράσινο άρωμα ενός ιταλικού κήπου δένει με το μανταρίνι, το κίτρο και την πράσινη ντομάτα. Το ανατρεπτικό βάθος του λευκού δέρματος που ιριδίζει με την ίριδα προκαλεί μια ανικανοποίητη γοητεία. Το άρωμα επίσης συνδυάζει φωτεινό φασκόμηλο και καρδιά πατσουλί.Το Valentino Uomo Acqua παρουσιάζεται στο εμβληματικό γυάλινο μπουκάλι, υποδηλώνοντας  την ανυπότακτη  χάρη, ενώ η εξωτερική συσκευασία του αντηχεί το κλασικό άρωμα Valentino  Uomo. Το Valentino Uomo Acqua αναδεικνύεται από το ήπιο φασκόμηλο, δημιουργώντας μια νέα έκφραση ομορφιάς στην αρωματοποιία,  την ασυγκράτητη αρμονία της μοντέρνας επιθυμίας. 

INFO: Βρείτε τα αρώματα VALENTINO σε όλα τα attica.
SHARE THIS